Ünal : Ortaklarımıza kolaylık sağlıyoruz

S.S. 972 sayılı Çerkezköy yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi  Yönetim kurulu Başkanı Nafis Ünal kooperatif olarak  yeni yılda da kooperatif ortaklarına tohumluk ve gübre satışı yapmaya ba

GÜNDEM 2.02.2017 22:55:00 0
Ünal : Ortaklarımıza kolaylık sağlıyoruz

“AŞNI ŞEKİLDE YAPIYORUZ”

 

S.S. 972 sayılı Çerkezköy yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi  Yönetim kurulu Başkanı Nafis Ünal “Kooperatifimizde olduğu gibi Trakya Birlik bünyesindeki tüm  Tarım Satış kooperatiflerinde tohumluk ve gübre satışları başlamış olup, her kooperatif ortaklarına tohumluk ve gübreyi peşin olarak,kredili olarak yada hasat sonu ödemeli olarak yapıyor. Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi olarak bizler de ortaklarımıza ayçiçeği ekiminde kullanılmak üzere tohumluk ve gübre satışlarımızı ayni şekilde yapıyoruz” diye konuştu.

 

“KOOPERATİFİMİZE GELSİNLER”

 

Ünal “ Kooperatifimizin her yıl satışını yaptığı tohumluk ve gübreler bu yılda kaliteli olduğu gibi verimi de yüksek olan tohumluk ve gübre çeşididir. Bu nedenle ortaklarımız her yıl ekecekleri tohumlukları ve gübreyi ortağı oldukları kooperatiflerden temin etmektedir. Kooperatif olarak biz ayni zamanda piyasa altında olduğu gibi  ortaklarımıza kolaylık sağlamış olmamız nedeniyle uzun vadeli ödemelerle   yapmış olmamızdan dolayı da ortaklarımız ödeme güçlüğü çekmiyor. Tohumluk ihtiyacı ve gübre ihtiyacı olan ortaklarımız ekecekleri yerlere göre ihtiyaçlarını kooperatifimize gelerek temin ediyor.”diye konuştu.