Uğur Eğitim kurumlarından eğitim kampüsü atağı

Bahçeşehir Uğur Eğitim kurumları Kurucuları Cem Vural ve Esin Sezgin, Çerkezköy Uğur Okulları  Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Reis Zenginal ve Ortaokul Müdürü Tuğba Zenginal yaptıkları basın top

EĞİTİM 30.01.2017 20:33:00 0
Uğur Eğitim kurumlarından eğitim kampüsü atağı

BAHÇEŞEHİR UĞUR EĞİTİM KURUMLARI ÇERKEZKÖY’DE

 

Çerkezköy’de yapacakları okul kampüsü ile ilgili bilgiler veren Bahçeşehir Eğitim Kurumları kurucularından Esin Sezgin “ Bahçeşehir Eğitim kurumları bünyesinde uğur okulları, Bahçeşehir Koleji ve Bahçeşehir Üniversitesini barındıran eğitimde 49 yıllık bir deneyime sahip, Türkiye’nin dünya markası olmuş bir kurumdur. Açılacak yeni kampüsleriyle Türkiye genelinde yaklaşık 135 okulu bulunan Uğur Okulları 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında Ortaokul ve Anadolu Lisesi bölümleriyle Çerkezköy’de eğitime başlayacak” diye konuştu.

 

MAYIS AYINDA TAMAMLANACAK

 

Ortaokul ve Anadolu Lisesi eğitim kampüsünün sıra dışı çok amaçlı bir eğitim kurumu olacağını kaydeden Sezgin “ Yıldırım Beyazıt Mahallesi Barbaros Caddesi numara 96-98 ‘de hizmete  girecek Özel Çerkezköy Uğur ortaokulu ve Özel Uğur Anadolu lisesi 28 derslik hizmet verecek. Okul bünyesinde kapalı spor salonu, basketbol sahası, konferans salonu, bilgisayar laboratuarı, fen bilimleri laboratuarı, resim ve müzik atölyeleri, bale ve dans salonu, kütüphane, yemekhane,hobi bahçesi ve güvenlik birimi bulunacaktır. Mimari yapısı ve iç tasarımlarıyla alışıla gelmişin dışında farklı bir konsepti olacak. Okul binasının yapımı devam etmekte olup, Mayıs ayında tamamlanması planlanmaktadır. Kampüs ise 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılında Çerkezköy’ün hizmetinde olacaktır” dedi.

 

“ÇERKEZKÖY’DE BAŞARININ ADRESİ OLACAĞIZ”

 

Sezgin “ Alanında uzman , deneyimli idari ve öğretmen kadrosu,teknolojik alt yapısı ve donanımıyla,kaliteli ve disiplinli eğitim anlayışının Çerkezköy’deki adresi olacak. Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının 49 yıllık deneyimi ve başarısı ile Uğur Okulları Çerkezköy’ün eğitiminde fark yaratacaktır. Uğur Okulları olarak hedefimiz, Atatürk ilke ve inkılapları ışığında,çok yönlü,donanımlı,araştıran,sorgulayan,milli değerlerine bağlı, vatan ve millet sevgisine sahip, özgüvenli,çevreye duyarlı,yabancı dili etkin kullanabilen, sporun ve sanatın en az bir dalında kendini geliştiren, mutlu ve kendini gerçekleştirmiş bireyler yetiştirmektir.Özel Çerkezköy Uğur Ortaokulları ve Anadolu Lisesi öğrencilerine, akademik ve bireysel gelişimi destekleyen, sınav başarısının yanında sosyal beceri de kazandıran kaliteli ve disiplinli eğitim verilecektir” diye konuştu.

 

DEVLET DESTEĞİNDEN YARARLANMA FIRSATI

 

Başakşehir Uğur Eğitim Kurumları Kurucularından Cem Vural’da devlet desteğinden yararlanma fırsatı olduğunu belirterek, “Bilindiği gibi devlet 3 yıldır özel okulda okuyan öğrencilere eğitim öğretim desteği vermektedir. Uğur Okulları da devlet desteğinden yararlanan okullar arasında yer alıyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda Ağustos ayında başlayacak olan teşvik başvuruları ile öğrencilerimiz de teşvikten yararlanma fırsatı elde edecektir” dedi.

 

KAYIT OFİSİMİZ AÇILDI

 

Vural, “Okul yapımı devam ettiği için özel Çerkezköy Uğur ortaokulu ve Anadolu lisesi ile ilgili bilgi almak isteyenleri gazi Osmanpaşa Mahallesi Fatih Caddesi No:4 adresindeki Özel Çerkezköy Uğur temel Lisesi bünyesindeki kayıt ofisimize bekliyoruz. 18-19 Şubat tarihlerinde yapılacak olan Uğur kabul sınavına 4,5,6,7,9,10 ve 11.sınıf öğrencileri ücretsiz bir şekilde katılabilaceklerdir. Sınav başvuruları kayıt ofisimizden ve 0282 725 19 29 nolu  telefondan yapılacaktır.Öğrencilere sınavda gösterdikleri başarıya göre eğitim indirimi uygulanacaktır.2017-2018 Eğitim ve öğretim yılında Ortaokul ve Anadolu lisesi olarak eğitim verecek olan Uğur Okulları’nın şimdiden Çerkezköy’e ve ülkemize hayırlı olmasını  temenni ediyoruz” dedi.