Başkan Edis'ten hemşerilerine sürpriz ziyaret

Samsun Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Kapaklı Vezirköprülüler Derneği'ni ziyaret ederek, dernek başkanlığına seçilen Adem Çil ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dil

GÜNDEM 27.01.2017 21:57:00 0
Başkan Edis

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Önceki gün gerçekleşen ziyarette konuşma gerçekleştiren Kapaklı Vezirköprülüler Dernek Başkanı Adem Çil “ Ziyaretinden dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum. Sadık Edis Başkanımız yılda bir kez de olsa Kapaklı’da yaşayan hemşerilerini unutmayarak ziyarete geliyor. Başkanımız göreve geldiğinden Vezirköprü’ne çok değerli hizmetleri olmuştur. Kendisi ile birlikte ilçemiz büyük bir değişim yaşamıştır. Kendisine vermiş olduğu değer ve emeklerden ötürü sonsuz teşekkür ediyorum “ dedi.

 

“TARIM, HAYVANCILIK VE TURİZM ÇOK GELİŞTİ”

 

Adem Çil ve yönetim kurulu üyelerine görevinde başarılar dileyen Vezirköprü Belediye Başkanı Sadık Edis “ bunlar gerçekten güzel şey ve güzel çalışmalardır. Birlikte olmak, birlikte hasbihal olmak gerçekten güzel bir duygudur.

Sizler, çalışmak, iş kurmak ve ailenizi geçindirmek için memleketimizden buralara geldiniz. Gönül isterdi ki hiç memleketinizden kalkıp buralara gelmemeniz.  Tabi iş imkanları memleketimizde bu kadar gelişmiş değildir” diye konuştu. Son yıllarda özellikle Vezirköprü’de  tarım, hayvancılık ve turizm alanında büyük yatırımlar yapıldığını kaydeden  Edis, “ Özellikle yollarla ilgili çok eleştiriliyoruz. Fakat bu bugünün sorunu değil, geçmiş yıllardan gelen bir sorun.  Önümüzdeki bayram Vezirköprü’ye geldiğinizde artık yolların yapılmış olduğunu görebilirsiniz” dedi.