Bunu yapanlar insan olamaz

Geçtiğimiz aylarda Çorlu'da bir kişinin arabasının arkasına bağladığı köpeği metrelerce sürükleyerek götürmesi hayvan severler tarafından büyük tepki görürken, dünde Muratlıâ

GÜNDEM 26.01.2017 20:27:00 0
Bunu yapanlar insan olamaz

“İÇİMİZ ACIDI”

 

Muratlı İlçesi'nin İstiklal Mahallesi Sardunya Sokak üzerinde yurttaşlar, iki kediyi başlarına sert bir cisimle vurularak öldürülmüş halde buldu. Hayvanları kanlar içinde bulan ismini vermek istemeyen kişi, "İki kedinin de yalnızca kafasına vurulmuş. Başka yerlerine bir zarar verilmemiş. Civarda kanlı taşlar da gördük. Muhtemelen taşla başını ezdiler. İçimiz acıdı resmen, ne yazık ki böyle insanlarla aynı havayı soluyoruz" dedi.

 

“BU BİR VAHŞETTİR”

 

Muratlı Belediye Başkanı Nabi Tepe, yurttaşların haber vermesi üzerine öldürülen iki kediyi belediye ekipleri tarafından alındığını ve gömüldüğünü söyledi. Tepe, "Bunu yapan insan olamaz, bu bir vahşettir. Bunu yapanların insan duygusu taşıdığından emin olmak çok zor. Biz kedilerin öldürülmesini araştırıyoruz" dedi. Muratlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kedileri öldüren kişi ya da kişileri bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.