Toplanmayan çöpler tepki çekiyor

Pınarça Deresi ıslah çalışmaları kapsamında yapılan temizlik çalışmaları uzun süre önce tamamlanmasına rağmen vatandaşlar Malkoçoğlu Caddesi üzerinde bulunan Halit Tokuç Köprüsü'n?

GÜNDEM 26.01.2017 20:26:00 0
Toplanmayan çöpler tepki çekiyor

ADETA ÇÖPLÜĞÜ ANDIRIYOR

 

Pınarça Deresi ıslah çalışmaları dahilinde yer alan Malkoçoğlu Caddesi üzerinde bulunan Halit Tokuç Köprüsü'nün altı ve sulak alanları temizlenmesine rağmen, köprü kenarları temizlenmemişti. Çalışmaların tamamlanmasının üzerinden uzun süre geçse de adeta çöplüğü andıran manzara vatandaşlar tarafından tepki çekti. Daha önce bazı vatandaşlar belediyenin yetkili birimlerine durumu izah etmelerine ve konunun medyada yer almasına rağmen henüz bir temizlik çalışmasının yapılmaması dikkatlerden kaçmadı.

 

ÇÖPLERİ VATANDAŞLAR TOPLUYOR

 

Pet şişe, izmarit ve evsel atıklarını köprü kenarında bulunan yeşillik alana atan duyarsız vatandaşların tutumu ise diğer vatandaşlar tarafından eleştirilirken, ilçenin işlek caddelerinden biri olan ve resmi kurumların yer aldığı Malkoçoğlu Caddesi'nin bakımsız kalmasına gönlü el vermeyen bir kısım vatandaş, ulaşabildiği çöpleri topladıklarını ve çöp kutusuna attıklarını ifade etti.

 

NEDEN TEMİZLİK YAPILMIYOR

 

Belediye yetkililerinden diğer işlek caddelere olduğu kadar Malkoçoğlu Caddesi'ne de önem verilmesini isteyen cadde sakinleri, dere çevresi için geliştirilen proje hakkında yetkililerin kendilerini bilgilendirmesi gerektiğini düşündüklerini ifade ettiler. Köprü kenarında biriken çöplerin Çerkezköy'e yakışmadığını dile getiren vatandaşlar, belediye görevlilerinin temizlik çalışması yapmamasının sebebini merak ediyor.     

 

Marmara Haber