Albayrak dernek ziyaretlerini sürdürüyor

Önceki gün Kapaklı'da bir dizi dernek ziyaretleri gerçekleştiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak akşam saatlerinde Çerkezköy'e gelerek Çerkezköy Samsunlular Derneği ve

GÜNDEM 26.01.2017 20:24:00 0
Albayrak dernek ziyaretlerini sürdürüyor

DERNEKÇİLİĞİN ÖNEMİNDEN BAHSETTİ

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde Başkan Albayrak ilk olarak Çerkezköy Samsunlular Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Enver Bayram ve yönetimi tarafından kapıda karşılanan Albayrak dernekçiliğin öneminden bahsetti. Gerçekleşen ziyarette Dernek Başkanı Bayram, dernek çalışmaları konusunda Başkan Albayrak'ı bilgilendirdi. Dernek Başkanı Bayram,Başkan Albayrak'a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

ORDULULAR DERNEĞİNİ DE ZİYARET ETTİ

 

Çerkezköy Samsunlular Derneğinden ayrılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Çerkezköy Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Beytullah Coşkun'u  ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette dernek başkanı Çoşkun, dernek çalışmaları konusunda Başkan Albayrak'ı bilgilendirdi.