"Yaptığımız hizmetlerle çok güzel bir Malkara yaratıyoruz"

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, dünkü mesaisine saat 06.00'da Malkara Belediyesi'ni ziyaret ederek başladı.Albayrak daha sonra Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Danışman

GÜNDEM 26.01.2017 20:06:00 0

SORUNLARINI DİNLEDİ

 

Mahalle sakinleri ile sohbet eden, hal ve hatırlarını soran Albayrak istek ve önerileri de dinledi. Muhtar Hüseyin Öz'den mahallenin genel sorunları ile ilgili bilgiler edinen ve  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Albayrak Malkara ve mahallelerinin gereken hizmetleri almaya başladığını söyledi.Deveci mahallesinden ayrılan Albayrak ve partililer daha sonra Teteköy Mahallesini ziyaret etti. Mahallenin istek ve önerilerini dinleyen Albayrak, muhtar Nihat Can’dan mahalleni sorunları hakkında bilgiler aldı. Albayrak daha sonra ise  Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Danışman Neşat Erdoğan, CHP İlçe Başkanı Hülya Ertan, Teski Malkara Şube Müdürü Kenan Taşkın ve diğer yetkililer ile beraber Yenidibek Mahallesini ziyaret etti.

 

“ÇOK BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR”

 

 Yenidibek'li bayanların büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Albayrak kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti ve bayanlara küçük hediyeler verdi. Bayanlara büyük önem verdiklerini belirten Albayrak bayanların daha çok söz sahibi olması gerektiğini ve onlara çok büyük görevler düştüğünü söyledi.

 Mahalle sakinleri ile sohbet eden, hal ve hatırlarını soran Albayrak istek ve önerileri de dinledi. Muhtar Sebatin Binici'den  mahallenin genel sorunları ile ilgili bilgiler edinen ve  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Albayrak Malkara ve mahallelerinin gereken hizmetleri almaya başladığını söyledi.

 

MUHTARLAR VE STK’LAR İLE BULUŞTU

 

Mahalle ziyaretlerinin ardından Albayrak, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla Malkara’da bulunan bir restaurantta kahvaltıda buluştu.  Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un yanısıra, Danışman Neşat Erdoğan, Belediye Meclis Üyeleri, ve 77 mahalle muhtarının katıldığı toplantıda daha güzel bir Malkara için görüş alışverişinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Tarımsal Hizmetlerde  Büyükşehir Belediyesinin  yaptığı faaliyetler ve diğer çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi.

 

İSTEK VE SORUNLARINI BAŞKAN ALBAYRAK'A İLETTİLER

 

Sivil toplum örgütleri başkanları ve muhtarları dinleyen Albayrak “ 11 İlçe 362 Mahalle, 874 bin 475 nüfus ve 6 bin 313 km karelik alanda hizmet veriyoruz. Önerilerinizi bize sunun, bu önerileriniz ve istekleriniz size hizmet olarak geri dönmeye başladı. Büyükşehirden gelen hizmetlerle Malkara, kalkınmasını hızlı bir şekilde tamamlaya başladı. Malkara ve Tekirdağ'ı çok seviyoruz, yaptığımız hizmetlerle çok güzel bir Malkara yaratıyoruz." dedi. Toplantıya büyük ilgi gösteren Sivil Toplum Örgütü Başkanları ve Muhtarlar'ın yanısıra Malkaralı vatandaşlar da isteklerini ve sorunlarını dile getirdi.Dile getiren istek ve sorunlar arasında su, yol ve kanalizasyon sorunları başı çekerken, pazaryeri, çocuk parkı, cami tamiri, halı saha, kütüphane ile oyun alanları ve düğün salonu diğer sorunlar ve istekler arasında yer aldı.