Çerkezköy asayişinden kaçamadılar

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi ile Fatih Mahallerinde bulunan iş yerlerinde meydana gelen hırsızlık olaylarının failleri Okan Y. ve Erkan Ş. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığÄ

GÜNDEM 23.01.2017 21:31:00 0
Çerkezköy asayişinden kaçamadılar

KISKIVRAK YAKALANDILAR

 

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi ve Fatih Mahallesinde son bir ay içersinde gerçekleşen dört ayrı iş yeri ile bir markette meydana gelen hırsızlık olayı üzerine harekete geçen Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şahısları yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı. Asayiş ekipleri teknik takip ve kamera görüntülerinden iki şahsın kimliğini tespit etti. Dün operasyon için düğmeye basan ekipler hırsızlık zanlıları Okan Y’yi evinde Erkan Ş.’yi ise sokakta yakaladı. Emniyette ifadeleri alınan doktor raporuna çıkartılan şahıslardan Okan Y. öğlen saatlerinde Çerkezköy Adliyesine sevk edildi.

 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

 

Asayiş ekipleri tarafından Çerkezköy Adliyesi'ne çıkartılan Okan Y.’nin yakınları bu anı görüntülemeye çalışan basın mensuplarına hakarette bulunarak görüntü almasını engellemeye çalıştı. Savcılık ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen Okan Y. tutuklanarak Çerkezköy cezaevine gönderildi. Öte yandan tutuklanan Okan Y’nin bir marketin kasasından 2 bin TL çaldığı iddia edilirken, Erkan Ş.’nin ise son bir ay içersinde geceleri işyerlerinin camlarını kırıp hırsızlık olayı gerçekleştirdiği kaydedildi.