"Canım Kardeşim" ile eğlendiler

2016-1017 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın ilk döneminin 20 Ocak Cuma günü tamamlanmasının ardından Çerkezköy Belediyesi tarafından öğrencilere karne hediyesi olarak düzenlenen tiyatro şöleni

GÜNDEM 23.01.2017 21:29:00 0

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

 

26 Ocak Perşembe gününe kadar 4 farklı çocuk tiyatrosunu Çerkezköylü çocuklar ile buluşturacak olan Çerkezköy Belediyesi’nin ilk oyunu ‘Canım Kardeşim’ isimli müzikal oyunu dün 12.00, 14.00 ve 16.00 saatlerinde Çerkezköylü çocuklar ile buluştu. Çocukların büyük ilgi gösterdiği tek perdelik ‘Canım Kardeşim’ isimli tiyatro oyunu büyük beğeni toplarken, tiyatro ekibinin zaman zaman söyledikleri şarkılara da çocuklar eşlik ettiler.

 

ÜÇ SEANSTA İZLEDİLER

 

23 Ocak Pazartesi günü ‘Canım Kardeşim’ adlı tiyatro oyununu saat 12.00, 14.00 ve 16.00 saatleri arasında Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’ndi sahneleyen Çerkezköy Belediyesi, 24 Ocak Salı günü ise ‘Minyonya Gezegeni’ adlı tiyatro oyunu yine aynı saatlerde, 25 Ocak Çarşamba günü ‘Köstebekgiller Masallar Diyarı’ adlı tiyatro oyunu yine aynı saatlerde, 26 Ocak Perşembe günü ise ‘Buz Devri’ isimli oyun aynı saatlerde sahneletecek. Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde sahne alacak çocuk tiyatrosuna Kızılpınar ve Veliköy Mahallelerimizde eğitim gören öğrenciler için Kızılpınar ve Veliköy Eski Belediye Hizmet Binaları önünden ücretsiz servis kaldırılıyor. Öğrenciler saat 12:00, 14:00 ve 16:00 seanslarından birini seçerek istediği tiyatroyu izleme imkanı bulabilecekler. 

 

ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ

 

Zorlu bir eğitim döneminin ardından gelen yarıyıl tatili için öğrencileri unutmadıklarını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Çocuklarımız ve gençlerimiz eğitim öğretim dönemi boyunca tatlı bir yorgunluk yaşadı. Biz de öğrencilerimiz için yarıyıl süresince devam edecek bir program hazırladık. Umarım çok mutlu olurlar ve eğlenirler. Tüm öğrencilerimize mutlu ve huzurlu bir yarıyıl tatili diliyorum” diye konuştu.