Kapaklıspor ikinci devre toparlandı

Tekirdağ Süper Amatör Ligi 18. hafta müsabakasında sahasında Büyük Çınarlıspor İle karşılaşan Kapaklıspor, Kapaklı Şehir Stadı'nda oynanan müsabakada 1-0 geriye düşmesine rağmen

SPOR 23.01.2017 21:17:00 0
Kapaklıspor ikinci devre toparlandı

İLK YARIYI 1-0 MAĞLUP KAPATTI

 

Kapaklıspor sahaya Uğur, Tolga, Semih, Ercan, Tuna, Çağatay, Yiğit, Wirba, Serdar, Gökay, Gençağa ilk onbiri ile çıktı.  Büyük Çınarlıspor ise Şeker, Ömürcan, Adem, Berkant, Barış, Ramiz, Özcan, Kubilay, Mazlum, Eyüp ve Oktay ilk onbiri ile çıktı. Büyük Çınarlıspor ilk yarının 36. dakikasında Mazlum Balğasun ile 1-0 öne geçti. Kapaklıspor ilk yarıda beraberlik için bastırsa da aradığı golü bulamadı ve ilk yarıyı 1-0 mağlup kapattı.

 

LİDERLE PUANLARI EŞİTLEDİ

 

İkinci yarıya oldukça hırslı başlayan Kapaklıspor, ikinci yarının henüz başında beraberliği yakaladı. 47. Dakikada Serdar İşar’ın golüyle maçta durum 1-1 oldu. Maçın 76. dakikasında  oyuna dahil olan Kapaklıspor’un deneyimli ismi İbrahim Kanbir sahneye çıktı. Şık bir vuruşla kaleciyi avlayan Kanbir takımını 2-1 öne geçirdi. 89. Dakikada bir kez daha sahneye çıkan İbrahim Kanbir, kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydederken, maçın skorunu da belirleyen isim oldu. Kapaklıspor aldığı bu galibiyetle puanına 30’a yükseltti. Kendisi gibi bir maç eksiği olan ve bu hafta Saray Belediyespor karşısında 1-1 berabere kalarak, 2 puan kaybeden 1911 Çerkezköyspor’la puanını eşitledi. Kapaklıspor erteleme maçında 29 Ocak Pazar günü saat 13:00’de Kapaklı Şehir Stadı'nda şampiyonluk yolunda en ciddi rakibi olan Çerkezköy 1911 Spor ile karşılaşacak.

 

SONUNA KADAR DEVAM EDECEĞİZ

 

Maç sonu açıklamalarda bulunan Kapaklıspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı, Kapaklıspor taraftarlarına teşekkür ederken, "Küme mücadelesi veren bir takım olsa da karşımızda zor bir maç olacağını biliyorduk. Oyuncularımız özellikle ikinci yarıda iyi mücadele etti. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Şampiyonluk yolunda Kapaklıspor’u desteklesinler. Mücadele edeceğiz, sonuna kadar devam edeceğiz" dedi.

 

Marmara Haber