1911 Çerkezköyspor'dan önemli puan kaybı

Tekirdağ Süper Amatör Lig 18.hafta karşılaşmasında haftaya lider durumda giren 1911 Çerkezköyspor evinde Saray Belediyespo'u konuk etti. Karşılaşma ise ilk kez uygulamaya geçilen Marmara Haber Gazetesi facebo

SPOR 23.01.2017 00:53:00 0
1911 Çerkezköyspor

DÜN OYNANDI

 

Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadında saat 13.00’da başlayan karşılamaya 1911 Çerkezköyspor Sedat, Taner, Mücahit, İsmail, Hayrullah, Nail, Tezcan, Onur, Ali Rıza, Hakan ve Mahmut ilk on biri ile çıkarken, rakip Saray Belediyespor takımı ise Emre Özten, Bayram, Ziya, Olcay, Fevzi, Hilmican, Fatihcan, Roland, Türker, Bahadır ve Emre Kaymaz ilk on biri ile başladı.Karşılıklı ataklarla geçen karşılaşmanın ilk devresinde 1911 Çerkezköyspor kanatlardan geliştirdiği ataklarla gol aradı. Karşılaşmanın 8.dakikasında Hakan’ın sol kanattan orta şut karışımı vuruşunu kaleci Emre mükemmel refleks ile kornere gönderdi. Karşılaşmanın 26’ıncı dakikasında Onur’un vuruşunu kaleci Emre kontrol ederken, defans oyuncuları ise araya girerek topu kornere gönderdi.

 

ALİ RIZA TAKIMINI ÖNE GEÇİRDİ

 

Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan 1911 Çerkezköyspor arzuladığı gole ise 33’üncüdakikada ulaştı. Nail’in pası ile defansın arkasına iyi sarkan Ali Rıza düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek takımını öne geçirdi.  Karşılaşmanın ilk devresinde gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmanın ilk devresi 1911 Çerkezköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

NARÇIN KAMERALARA KONUŞTU

 

T Haber tarafından müsabaka Radyo Haber, Çerkezköy Haber ve Marmara Haber facebook hesaplarından canlı yayınlanırken, devre arasında kısa bir röportaj veren 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın, "Maçın hakemi ilk yarı için kötü bir müsabaka yönetti diyebiliriz ama bunlar olacaktır. Daha önce Çorlu Kültürspor müsabakasında da orta hakem ofsaytı vermiş yan hakem vermemişti ve oradan 1 puanla döndük. Saray Belediyespor oyuncuları maçı kazanmak adına istekli görünseler de bizim oyuncularımız biraz daha baskılı ve istekli oynayarak golü hanemize yazdırdılar. 2'nci devre bir gol daha bularak maçtan en az 2-0 galip ayrılmayı umuyoruz” dedi. Yeni transferler hakkında soruları cevaplayan Narçın “ Ümit Milli takımda 17 kez sahaya çıkmış olan Onur Çubukçu ve diğer oyuncularımızı bu maçta görme fırsatı bulduk. Şafak'ın sakatlığı bulunduğu için bu maçta oynayamıyor. Bizler transferlerde kendi başımıza karar vermiyoruz, hocalarımızla konuşarak tartışarak ve hiçbir şekilde hocamıza baskı uygulamadan kararlar alıyoruz. Hocamız ilk defa bir amatör takım çalıştırıyor ve bizleri profesyonele yakın gördüğü için tercih etti" diye konuştu.

 

HAKEM KARARLARI ÇILDIRTTI

 

Karşılaşmanın ilk devresinde iyi bir futbol sergileyen 1911 Çerkezköyspor ikinci devrenin ilk dakikalarında durgun bir futbol ortaya koydu. Sağlı sollu ataklar geliştiren konuk ekip Saray Belediyespor 65’inci dakikada tecrübeli oyuncu Bahadır’ın şık golü ile beraberliği yakaladı. Karşılaşmanın hakemi Mehmet Ali Akkor maç boyunca hatalı kararlar vererek iki takım oyuncularını çıldırttı. Rakibi karşısında tekrar galibiyet golü arayan 1911 Çerkezköyspor’da Taner’in düzgün vuruşu az farkla auta çıktı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında ceza sahası içersinde yerde kalan Deniz penaltı bekledi. Uzatmalarda galibiyet golü için yüklenen 1911 Çerkezköyspor kalesinde önemli bir pozisyon gördü. Gelişen atakta Bahadır’ın vuruşunu kaleci Sedat son anda çıkarttı. Karşılaşmada son düdüğün çalması ile birlikte 1911 Çerkezköyspor’un bazı yöneticileri maçta çok kötü bir yönetim gösteren hakeme itirazda bulunurken, Tezcan’da kırmızı kart gördü.

 

“ÇOK MUTLUYUZ”

 

Karşılaşmanın ardından değerlendirmede bulunan golün sahibi Bahadır “ Güzel bir goldü, çok iyi mücadele ettik. Golden ziyade takım arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum. Hücum yapmayı seven bir takımız fakat sahanın ağır olması sebebiyle defans yapmak zorunda kaldık. 2. yarı böyle daha baskılı oynadık ve orta şut karışımı yaptığım vuruşta golü bulduk aslında biraz şanslıydım. 1911 Çerkezköyspor benim eski kulübüm olduğu için bu maça iyi hazırlandım özellikle bu maçtan puanla dönmek istiyordum. Daha üst sıraları isteyen mütevazi bir takım olarak diğer takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.

 

TEBRİK ETTİ

 

Karşılaşmada çok iyi bir oyun ortaya koyan iki takım oyuncularını da tebrik eden Saray Belediyespor Başkanı İbrahim Aksoy “ Bugün gerçekten çok güzel bir mücadele izledik. Zeminin biraz ağır olması dolayısıyla oyuncular zaman zaman sakatlık riskinin artması sebebiyle daha tedbirli oynadılar. Düşük bütçemizle böyle mütevazi bir takım kurduk. Çocuklar formanın hakkını veriyorlar. Saray Belediye Başkanımız Nazmi Çoban'a bize verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Artık futbol eskisi gibi değil, bu takım gerçekten güzel işler çıkartıyor. İlk devre birkaç maç kaybettik onları kaybetmeseydik belki de şu an lider olabilirdik. İkinci yarı daha çetin maçlar olacaktır” diye konuştu.

 

“ÇOCUKLARI KÖTÜLÜKTEN UZAK TUTUYORUZ”

 

Aksoy “ Çocukları kötülükten uzak tutmaya çalışıyoruz, voleybolcu ve basketbolcularımız var son yıllarda üst üste şampiyonluklar elde ettiler; bu çocuklar spor yapsın kötü alışkanlıklar edinmesinler istiyoruz bizim tek derdimiz bu. Hakem hakkında yöneltilen soruya yanıt veren Aksoy, Hakemin maça pek fazla tesir ettiği nokta olmadı bence güzel bir maç yönetti. Hava ve zemin şartları ağır olduğu için hakem bazı faulleri kaçırdı, böyle şartlarda bu tür hatalar genelde olur. 1911 Çerkezköyspor'a bundan sonraki maçlarda başarılar diliyor, maçı canlı olarak yayınlayan yayıncı kuruluşa ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.