'Sevgili Karım' a yoğun ilgi

Çerkezköy Belediyesi Ocak ayı etkinlikleri kapsamında Kayra Şenocak'ın yazıp Emre Özkan'ın yönettiği "Sevgili Karım" adlı tiyatro oyununu Çerkezköy'lü tiyatro severlerle b

GÜNDEM 20.01.2017 21:39:00 0

“KAHKAHAYA BOĞDULAR”

 

İstanbul Komedi Tiyatrosu tarafından sahnelenen 2 perdelik komedi türündeki oyun, 'Bir kadın, bir koca, bir avukat, bir sekreter ve bir milyon dolar bir araya gelirse ne olur' sorusuna cevap aradı. Oyuncularının performansı ile Çerkezköylü izleyicilerine eğlenceli dakikalar yaşatan oyun büyük beğeni topladı. Önceki akşam Çerkezköy Halk Eğitim Merkezinde saat 20.00’de başlayan “Sevgili Karım” tiyatro oyununda oyuncular Metin Yıldız, Kayra Şenocak, Merve Sevi, İrfan Kangı, Berrak Güvem, Kimya Gökçe Aytaç ve Dost Elver izleyenleri adeta kahkahaya boğdu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Oyununun sonunda salonunu hınca hınç dolduran Çerkezköy halkına teşekkür eden oyunculardan İrfan Kangı “ Bu tarz oyunları İstanbul’da kendi salonumuzda bir şekilde sahneliyoruz ama buralara böyle elimizi, kolumuzu sallayarak gelmiyoruz. Öncelikle bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bir de en önemlisi, günümüzde tiyatro yapmak çok zor. Hem mevcut şartlardan dolayı zor hem de kendi şartlarımız açısından zor. Bu oyunları sergileyen arkadaşlarımız tiyatroya gönül vermiş arkadaşlarımız, ancak sadece bizim gönül vermemizle olmuyor. Bizleri de destekleyen birilerinin olması şarttır. Bizleri destekleyerek sizlerle buluşturan Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

 

Salonu tıklım tıklım dolduran tiyatro severlere teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Ocak ayı itibari ile kültürel ve sanatsal faaliyetlere başladık. Çerkezköy Belediyesi olarak kültür ve sosyal hizmetlerimiz yıl içersinde devam edecek. Tamamı ücretsiz olan etkinliklerimizde halkımızı tiyatroyla, türkülerle, sanat müziğiyle ve sanatın her dalıyla buluşturuyoruz. Sanatı, sanatçıyı ve kültürü sahiplenmek geleceği sahiplenmektir” diyerek “ oyunculara çiçek takdim etti.