MHP İlçe Teşkilatından Kaymakam Abban'a ziyaret

Çerkezköy MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz dün saat 11:30'da Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Basına kapalı bir şekilde devam eden ziyarette Çerkezköy'ün ba?

GÜNDEM 18.01.2017 20:42:00 0
MHP İlçe Teşkilatından Kaymakam Abban

TRAFİK SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞMALI

 

Gerçekleşen hayırlı olsun ziyaretinden dolayı son derece mutluluk duyduğunu belirten İlçe Kaymakamı Atilla Selami Abban  ile Çerkezköy MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Çerkezköy'ün gün geçtikçe büyüyen trafik, eğitim ve alt yapı sorunlarını ele aldı. Nüfus artışına paralel olarak artan araç sayısının ilçede yarattığı trafik sorunun bir an evvel çözülmesi gerektiğini kaydeden Aydeniz, "İlçemiz her geçen gün nüfus olarak büyüyor fakat yoğun olarak kullanılan Atatürk ve Öztrak Caddesi'nde trafik sorunu yaşanıyor. Bu problemin geliştirilen projeler ile bir an evvel çözüme kavuşmasını temenni ediyoruz" dedi.

 

DERSLİK SORUNUNA DEĞİNDİLER

 

Kızılpınar'da inşa edilen kollektör hattının Çerkezköy ile birleşmesini neticesinde yine önemli ölçüde artış gösteren nüfusun sebep olduğu problemlerden biri olan alt yapı sorununun çözüme kavuşması gerektiğini ve ilçe için olumlu bir yatırım olacağı ise bir diğer konuşulan konu oldu. Son olarak ikili görüşmede ilçede derslik ve okul sayısında yaşanan yetersizliğinin ilçenin kaderini ilgilendiren bir konu olduğunu belirtirken, Çerkezköy MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, "Kaymakamımızda konuları yerinde tespit ederek, göreve henüz yakın bir zamanda başlamasına rağmen eksik olan konulara gayet hakim ve ilçemiz için olumlu işler yapacaktır" dedi.

 

Haber / Celal KARAKURT