Belediye Başkan Yardımcısı Özkan emekliye ayrıldı

Çerkezköy Devlet Hastanesinde Sağlık Memuru olarak görev yaparken 18 Ekim 2010 tarihinde Kapaklı Belediyesinde sağlık memuru olarak göreve başlayan ve 19 Aralık 2011 tarihinde ise Kapaklı Belediye Başkan Yardımc?

GÜNDEM 17.01.2017 22:27:00 0
Belediye Başkan Yardımcısı Özkan emekliye ayrıldı

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Emekliye ayrılan Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Özkan’a bu güne kadar yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “ Çalışma yaşamında huzurlu, sağlıklı ve görevini en iyi şekilde yerine getirebilmek çok önemlidir. Kendisi çok düzgün, görevini en iyi şekilde yerine getirebilme adına çalışmalarını sürdürmüş bir arkadaşımızdır. Kendisiyle her zaman uyumlu bir şekilde çalıştık. Devlet anlayışını en güzel şekilde sürdürmüştür. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum, şahsıma ve belediyeye her zaman destek olmuştur. Böyle çalışkan arkadaşlar ile çalışmak benim için de ayrıca bir gurur. Aziz Bey'e bundan sonraki emeklilik hayatında başarılar diler, sağlıklı, mutlu bir ömür diler, tekrar hayırlı olmasını temenni ederim” diye konuştu.

 

“ÇOK MUTLUYUM”

 

Emekliye ayrılan başkan yardımcısı Aziz Özkan da, Kapaklı  Belediyesi’nde huzurlu bir altı yıl geçirdiğini söyledi. Özkan, “Altı yıllık görev süremizde başta başkanımız olmak üzere tüm arkadaşlarımızla uyumlu bir çalışma dönemimiz oldu. Bunu da başkanımıza borçluyuz. Başkanımız işini çok iyi bilen ve seven, işini takip eden, vatandaşa hizmeti ibadet sayan bir insan. Böyle bir başkan çok az bulunur. Müdürlerimizde tecrübeli ve hepsi de çok kaliteli. Belediyemizde işini seven ve iyi yapan bir kadroyla çalıştık. Böyle bir başkanla ve sizlerle çalıştığım için çok mutluyum. Hepiniz hakkınızı helal edin” diye konuştu.

 

PEKTAŞ’IN ATAMASI YAPILDI

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Aziz Özkan’dan boşalan koltuğa ise belediyede İmar ve Şehircilik Müdür Vekili olarak görev yapan Mehmet Selim Pektaş’ın Salı günü itibariyle Belediye Başkan Yardımcısı kadrosuna atanmasının yapıldığını kaydederek “ Pektaş,İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün hem Başkan Yardımcılığı görevini hem de İmar ve Şehircilik Müdür Vekilliği görevini bir arada sürdürecektir” dedi.