Türkiye Şampiyonası'nda Çerkezköy'ü temsil edecekler

Çerkezköy Güzel Spor Kulübü sporcularından Merve Kepenek büyük bayanlar kategorisinde 53 kilogramda; Fatih Sert ise 54 kilogramda Türkiye Şampiyonası'nda Çerkezköy'ü temsil edecekler. 

SPOR 17.01.2017 22:22:00 0
Türkiye Şampiyonası

ŞAMPİYONA DÜN BAŞLADI

 

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi bünyesinde, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nde eğitim yapan Merve Kepenek ve Fatih Sert, Çerkezköy Halk Eğitim Müdürlüğü'nden, Türkiye Şampiyonası'na giden ilk sporcular oldu. Daha önce gerçekleşen şampiyonlara  Çerkezköy Güzel Spor Kulübü bünyesinde mücadele eden Merve Kepenek ve Fatih Sert bu kez şampiyonaya Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün sporcusu olarak 17-22  Ocak tarihinde yapılacak şampiyonada mücadele edecekler. Çerkezköy Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Bizlere bu imkanı tanıyan Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Necmi Akman olmak üzere tüm personeline çok teşekkür ediyorum." dedi.

 

SPORCULARIMIZIN BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUM

 

Çerkezköy Güzel Spor Kulübü ve Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Taekwando Antrenörü Bilal Güzel, 17-22 Ocak tarihinde Antalya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası öncesi yaptığı açıklamada, “Merve Kepenek ve Fatih Sert şampiyonaya çok iyi hazırlandılar. iki sporcumuzun da bu şampiyonada başarılı olarak derece yapacaklarına inanıyorum. Sporcularımızda kendilerine verilen destek ve güvene layık olarak, başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarının sözünü verdiler. Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüze, sporcularımıza sahip çıktığı için ve ilçemizde Taekwando sporunun daha da gelişmesine katkı vermelerinden dolayı sporcularım adına çok teşekkür ediyorum.”dedi.

 

GÜZEL PROJELERE İMZA ATACAĞIZ

 

Bilal Güzel, “Çerkezköy Güzel Spor Kulübü olarak İlçemiz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz ile birlikte bundan böyle daha güzel ortak projelere imza atmak için birlikte yapacağımız çalışmalarla Taekwando sporunu çok geniş kitlelere yayarak, büyük başarıların elde edilmesini sağlayacağız. Ayrıca Çerkezköyümüzün duayen sanayicilerinden olan değerli büyüğümüz Ömer Kılınç’ta bizlere destek sözü verdi. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Marmara Haber