Doğanspor şampiyonluğa ilerliyor

Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu'nda haftaya lider giren Çerkezköy Doğanspor Pazar günü Veliköy sahasında konuk ettiği Sağlıksporu 3-1 mağlup ederek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşarak yoluna de

SPOR 16.01.2017 20:53:00 0
Doğanspor şampiyonluğa ilerliyor

VELİKÖY SAHASI’NDA OYNANDI

 

Pazar günü Veliköy Sahası’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi Çerkezköy Doğanspor Günay(***), Ramazan(****), Bahadır(***), Naim****), Alper(****), Onur(***), Ahmet(*****), Ferhat(****), Anıl(*****), Oğuzkan(*****) kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Sağlık Mahallesispor  Doğukan(**), Tunahan(**),Davut(*),çağdaş(*),Sedat(**),Şener(***),Abdullah(**),vahit(***),Murat(**),mert(**) kadrosu ile çıktı.

 

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

 

Saat 13.00’de oynanan karşılaşmaya her iki takımda etkili başladı. İlerleyen bölümlere doğru oyunda hakimiyeti eline alan Çerkezköy Doğanspor Sağlık Mahallesisspor savunmasını bunalttı. 31’inci dakikada topla buluşan Oğuzkan Çabuklar mükemmel bir vuruş gerçekleştirerek takımını öne geçirdi.

39. dakikada Çerkezköy Doğanspor oyuncularının hatasından yararlanan konuk ekip Sağlık Mahallesispor’da topla buluşan Vahit düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 1-1’e getirdi. İlk devrenin ise kalan dakikalarında başka gol olmadı.

 

GALİBİYET İLE KAPATTI

 

Rakibi karşısında ilk devrenin son dakikalarında kalesinde gördüğü şok golün ardından toparlanan Çerkezköy Doğanspor 54’üncü dakikada Anıl’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmada tekrar öne geçti. Rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koyan ev sahibi ekip 62 ve 67’inci dakikalarda yakaladığı önemli fırsatları değerlendiremedi. 73’üncü dakikada golcü oyuncu Ahmet sahneye çıkarak şık bir vuruş ile farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköy Doğanspor’un 3-‘lik üstünlüğü ile tamamlandı.

 

“KARŞILAŞMADAN ÜÇ PUAN İLE AYRILMASINI BİLDİK”

 

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Çerkezköy Doğanspor Başkanı Kazım Asbaş “Zorlu bir karşılaşmaya çıkacağımızı biliyorduk. Bizim için ilk devre gerçekten zorlu geçti. Ancak ikinci devre toparlandık ve üst üste bulduğumuz gollerle karşılaşmadan galip ayrılmasını bildik. Galibiyetten ötürü futbolcularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum. Ligin sonlarına doğru yaklaşıyoruz ve takım olarak artık puan kaybetme lüksümüz yok. Hedefe kilitlendik ve bu yıl  şampiyon olacağız. Soğuk havaya rağmen bizleri bu maçta da yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz.”dedi.