Tekirdağspor evinde kayıp 1-2

TFF 3. lig 1. grupta yer alan Tekirdağspor ligin ikinci devresinin ilk hafta maçında sahasında konuk ettiği Kocaelispor'a 2-1 yenilerek ikinci yarıya kötü başladı.

SPOR 16.01.2017 20:52:00 0
Tekirdağspor evinde kayıp 1-2

TEKİRDAĞ’DA OYNANDI

 

Pazar günü Namık Kemal Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Volkan Şeker, Mehmet Şengül, Cemal Alpay, Anıl Demireğen yönetti. Olumsuz hava şartlarına rağmen çok sayıda Tekirdağspor taraftarı da gelerek takıma destek olurken Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın yanı sıra Tekirdağ Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Tekirdağspor Kulübü Başkanı Volkan Nallar, Tekirdağspor eski başkanları, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve siyasi parti temsilcileri de Tekirdağspor’u yalnız bırakmadı. Ev sahibi ekip Tekirdağspor karşılaşmaya Taner Tamince, Mehmet Ali Kıran, Göksel Ergün, Volkansel Yalçın, Alpay Koldaş, Kemal Özyurt (dk.63 Kuzey Doğru), Hakan Sayar, Rıza Şen, Murat Çelik, Ceyhun Elmas, Umut Çelik (dk.53 Emre Fırtına) kadrosu ile çıktı. Konuk ekip Kocaelispor ise karşılaşmaya Kılıçarslan Kopuz, Murat Soner Başak, Burak Süleyman (dk.79 Mehmet Avcı), Kemal Can Aydemir, Kadir Gezer, Mesut Özdemir, Sefa Narin, Mert Yavuz, Ali Keten, Burak Özbakır (dk.87 Şenol Yıldırım), Oğuzhan Türkmen (dk.64 İshak Kurt) ilk onbiri ile çıktı.

 

HER İKİ TAKIMDA YÜKLENDİ

 

Maça etkili başlayan ev sahibi ekipte sağ kanattan hızlı geldi. Yapılan ortada gerçekleştirilen vuruş üst direğe çarparak auta gitti. Karşılaşmanın 7’inci dakikasında Kocaelispor’da Oğuzhan kaleci ile karşı karşıya kaldı. Oğuzhan’ın vuruşu kaleci Taner’de kaldı. 12’inci dakikada Mesut’un uzaklardan gerçekleştirdiği sert vuruş üstten auta gitti. 35’inci dakikada üç oyuncudan sıyrılan Mesut kaleci Taner ile karşı karşıya kaldı. Mesut’un müsait durumdaki sert vuruşunu kaleci Taner son anda çıkardı. Yoğun kar yağışı altında başlayan maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı

 

EVİNDE PUAN ALAMADI

 

Karşılaşmanın ikinci devresine iyi başlayan konuk ekip Kocaelispor 48’inci dakikada golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Burak kaleci Taner’in üstünden aşırtma vuruş gerçekleştirerek takımını öne geçirdi. Gelen golle birlikte mağlup duruma düşen Tekirdağspor ise kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. 65’inci dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Rıza mükemmel bir vuruş gerçekleştirerek skoru 1-1’e getirdi. Karşılaşmada beraberliği yakalayan Tekirdağspor golden üç dakika sonra tekrar mağlup duruma düştü. 68’inci dakikada Kocaelispor’da Süleyman’ın kullandığı serbest vuruşta kaleci Taner topu sektirdi. Boşta kalan topu iyi takip eden İshak düzgün vuruş ile takımının ikinci golünü kaydetti. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kocaelispor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

 

“FUTBOLCULARIMIZI MÜCADELELERİNDEN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM”

 

Maç sonunda Tekirdağsporlu taraftarlar futbolcuları tribüne çağırarak moral verirken Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat yaptığı açıklamada; “Bu takım ilk yarı da çok zorluklar çekti. Maddi olanaksızlıklardan kurtulmak için halen mücadele ediyor. Ancak bugün bir kez daha gördük ki taraflı kararlara karşı ne yaparsanız yapın istediğiniz sonuç ortaya çıkmıyor. Yürümenin bile zor olduğu bu zeminde futbolcularımızı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Hepsi ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Sezon henüz bitmedi. Bu mücadeleci ruh devam ettiği sürece Tekirdağspor futbolcusuyla, yönetimiyle, taraftarı ile güzel günler görecek. İnanıyorum ki birlik olursak Tekirdağspor daha iyi yerlere gelecek. Her Tekirdağlı gibi bende buna tüm kalbimle inanıyorum.” ifadelerini kullandı.