Lider tek golle güldü

Süper Amatör Ligde haftaya lider durumda giren 1911 Çerkezköyspor 12.hafta karşılaşmasında Şarköyspor'a konuk oldu. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan 191

SPOR 15.01.2017 19:31:00 0
Lider tek golle güldü

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

 

Pazar günü saat 13.00’de Şarköy Sahası’nda oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. Yoğun yağış altında oynanan karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçildi. Rakibi karşısında özellikle kanatlardan etkili hücumlar geliştiren 1911 Çerkezköyspor ileri uç elemanları yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Ev sahibi ekip Şarköyspor ise taraftarının desteği ile kontra ataklarla rakibi karşısında gol aradı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol çıkmadı.

 

GOL DENİZ’DEN GELDİ

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde özellikle kanatlardan etkili bir futbol ortaya koyan konuk ekip 1911 Çerkezköyspor arzuladığı gole 60.dakikada ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Deniz Sert şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Gelen golle birlikte kendine gelen 1911 Çerkezköyspor kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. Ağır bir zeminde oynanan karşılaşmada her iki takım oyuncuları da top kontrolü yapmakta zorlandı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada konuk ekip 1911 Çerkezköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. 1911 Çerkezköyspor elde ettiği galibiyet ile puanını 29 yaparak liderliğini devam ettirdi.