"Nefes" kesen operasyon

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri Hıdırağa Mahallesi'nde uyuşturucu satıcılarına yönelik aralarında özel harekatçı

GÜNDEM 13.01.2017 21:22:00 0

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri roman vatandaşların yaşadığı Hıdırağa Mahallesi'nde uyuşturucu satıcılarına yönelik özel hareket ekipleri ile birlikte 350 polisin katıldığı 'Nefes' adlı operasyon düzenledi. ‘’Nefes’’ kod adlı operasyona Çerkezköy’den de yaklaşık 25 polis takviye kuvvet destek verdi. İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe'nin bizzat yönettiği ve hava sıcaklığının sıfırın altında 4 derece olduğu operasyonda eş zamanlı girilen 46 ev narkotik dedektör köpeklerle birlikte didik didik arandı.

 

ÇATIDAN KAÇMAYA ÇALIŞTI

 

Polisin evine geldiğini gören şüphelilerden biri de evin çatısına çıkarak kaçmaya çalışırken, kısa sürede ekipler tarafından yakalanan şüphelinin üzerinde 1 tabanca evinin arka bahçesinde ise 3 av tüfeği ele geçirildi. Şafak vakti düzenlenen operasyonlarda 150 gram kokain, 330 gram eroin, 4 kilo esrar, bin 350 adet uyuşturucu hap ile 6 tabanca, 8 av tüfeği ele geçirilirken, operasyonda toplam 21 kişi gözaltına alınarak Çorlu Emniyet Müdürlüğüne götürüldüler. Uyuşturucu tacirlerinin birinin evinde ise Kaymakamlığının yoksullara dağıttığı kömürler de bulunurken, operasyonla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ