Puz pisti hizmete açılıyor

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından iki yıldır kış aylarında hizmet veren buz pateni pisti yeniden kurulacak. 20 Ocak tarihinde hizmete girecek buz pisti 23 Ocak'ta yarıyıl tatiline girecek öğrenciler için de k

GÜNDEM 4.01.2017 21:37:00 0
Puz pisti hizmete açılıyor

İNSANLAR İYİ ŞEYLERE ÇABUK ALIŞIYOR

 

45 gün boyunca hizmet vermesi planlanan buz pateni pistinin bu yıl Gündoğdu Mahallesi’nde otogar yanında kurulacağını ifade Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; “İnsanlar iyi şeylere çabuk alışıyor. Bizlere sık sık soruyorlar bu sene buz pateni pisti kurulmayacak mı diye. İlk yıl bedestenin yanında ikinci yıl sahilde buz pateni pistimizi kurduk. Bu sene pistimizi kuracağımız yer otogarın yanında eski belediye hizmet binasının olduğu yer. Şehrimizin farklı alanlarında farklı etkinlikler yapma etkinlikleri herkese yayma çabasındayız. Hepinizin bildiği gibi orada bir yıkım çalışması yapmıştık ve o alan şuan boş. Geniş bir alanda alanı sabit olacak şekilde 20 Ocak’ta buz pateni pistimizi çevresini tribünlerle çevirip hizmete sunacağız.” şeklinde konuştu.

 

ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ OLACAK

 

23 Ocak tarihinde öğrencilerin yarıyıl tatiline girecek olmasına da değinen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; “Öğrencilerimiz ay sonunda yarıyıl tatiline girecekler. Buz pateni pistimiz de onların zamanlarını eğlenceli bir şekilde değerlendirebilecekleri karne hediye olacak. Sadece öğrencilerimiz, çocuklarımız değil; tüm vatandaşlarımızı buz pateni pistine bu eşsiz deneyimi yaşamaya davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

KULÜP ÜYELERİNE BİLETLER YÜZDE 50 İNDİRİMLİ

 

Öte yandan Süleymanpaşa Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısında da konu görüşülürken 30 dakikalık tam biletin 8 TL, 30 dakikalık öğrenci biletinin 5 TL ve Süleymanpaşa Çocuk Kulübü üyelerine de öğrenci bileti tarifesi üzerinden yüzde 50 indirimli bilet uygulamasına oy birliği ile karar verildi.

 

Marmara Haber