Yürek sızlatan olay

Soğuk ve karlı havaların gelmesi ile birlikte insanlar kadar hayvanlar da zor anlar yaşıyor. Kapaklı'da bulunan Kazak Gölü'nde de soğuk havalar kadar insan ihmalinden de kaynaklanan yürek sızlatan olay yaş

GÜNDEM 3.01.2017 19:52:00 0
Yürek sızlatan olay

TEKİRDAĞ’DAN BOT İSTENDİ

 

Önceki akşam saat 20.00 sıralarında Kazak Gölü’ndeki kuğu ve ördeklerin donma tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu fark eden vatandaşlar, zabıta ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen zabıta ekipleri ise saatin geç olduğunu, bu saatte herhangi bir müdahalede bulunamayacaklarını, zodyak botun da gölde yırtılabileceğini ve duruma ancak sabah müdahale edebileceklerini belirttiler. Vatandaşın tepkisi üzerine Kazak Gölü’nde inceleme başlatan zabıta ve itfaiye ekipleri Tekirdağ’dan bot istediler.

 

“SABAH İNCELEDİK, HEPSİ SAĞLIKLI”

 

Konuyla ilgili açıklama yapan bir zabıta yetkilisi “Sabah belediye veterineriyle Kazak gölüne gelerek gerekli incelemelerde bulunduk ve hepsinin sağlıklı olduğu görüldü” dedi. İncelemelerin ardından kuğu ve ördeklerin iyi olduğunu ifade eden yetkililer Tekirdağ’dan istenilen botu da iptal ederek kısa bir süre sonra Kazak Gölü’nden ayrıldılar. 

 

Haber / Gökhan TEKER