Çerkezköy'de yeni yıl coşkusu

2017'nin gelişi Türkiye'nin genelinde olduğu gibi Çerkezköy'de de çeşitli etkinliklerle kutladı. Çerkezköylüler, otel ve eğlence mekanlarında 2017'yi karşılarken bu yılki kutlam

GÜNDEM 1.01.2016 20:05:00 0
Çerkezköy

KİMİSİ KAR ALTINDA KİMİSİ MEKANLARDA KARŞILADI

 

Çerkezköy’de yaşayan kimi vatandaşlar 2017’yi otel ve eğlence mekanlarında karşılarken kimi de Cumhuriyet Meydanı’nda yağan karın altında karşılamayı tercih etti.  Cumhuriyet Meydanı’na aileleri ile birlikte gelen vatandaşlar burada aileleri ile birlikte yeni yılı karşıladılar. Çerkezköy Belediyesi tarafından yeni yıla özel olarak hazırlatılan ışıklandırmalara ilgi de büyük oldu. Cumhuriyet Meydanı’ndaki vatandaşlar ışıklandırmalar önünde aileleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.  Bazı Çerkezköylülerin ise yılbaşı eğlence adresi otel, restoran ve eğlence mekanlarıydı. Onlar da günler öncesinden rezervasyon yaptırdıkları mekanlarda gönüllerince eğlendi.

 

YİNE AYNI GÖRÜNTÜ

 

Çerkezköylü vatandaşların eğlendikleri saatlerde güvenlik güçleri de yılbaşı mesaisindeydi. Çerkezköy ve Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de olası bir taşkınlığa mahal vermemek adına ilçe giriş çıkışları ile belirli noktalarda görev alarak kontrollerde bulundular. Fakat tüm uyarı ve yaşanan acı olaylara rağmen istenmeyen görüntüler bu sene de vardı. Bazı kişilerin yılbaşı eğlencesi adına havaya ateş açtığı görüldü.

 

Marmara Haber