Recep Gürkan'a önemli ödül

Sky Reporter Dergisi'nin her yıl düzenlediği Business Challenge 2016 Ödülleri'nde, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Katılımcı ve Demokratik Yönetim Anlayışı Çalışmaları" k

GÜNDEM 29.12.2016 19:33:00 0
Recep Gürkan

BAŞKANLAR 15 FARKLI KATEGORİDE OYLANDI

 

Sky Reporter Dergisi'nin bu yıl 8’incisini gerçekleştirdiği Business Challenge 2016 Ödülleri'nde bu yıl ilk kez ülke kalkınmasında önemli rolü ve misyonu olduğu kabul edilen belediyeler mercek altına alındı. Birçok belediyenin birbiriyle yarıştığı oylamada; vizyon, kentsel tasarım, sosyal sorumluluk, bütçe uluslararası ilişkiler, çevre ve altyapı çalışmaları dikkate alındı. İl ve ilçe belediyelerin başkanları, okuyucular tarafından 15 farklı kategoride oylandı.

 

EN ÇOK ÖDÜLÜ ALAN BAŞKANA ÖDÜL

 

Sosyal Sorumluluk ve Dayanışma Çalışmaları, Altyapı ve Arıtma Çalışmaları, Kentsel Dönüşüm Alanındaki Çalışmalar, Dijital Belediyecilik Alanındaki Çalışmalar, Katılımcı ve Demokratik Yönetim Anlayışı, Kültür Sanat ve Kadın Yılı Etkinlikleri, Uluslararası İlişkiler ve Tanıtım Çalışmaları, Vizyoner Projeler ve Çalışmalar, Turizmi Canlandırma ve Tanıtım Çalışmaları, Kentsel Tasarım ve Proje Yönetimi, Bütçe Yönetimi ve Performansı, Yeşil Alan Çevre ve Meydan Çalışmaları, Proje Üretim ve Yönetimi, Modern Belediyecilik Anlayışı, Ulaşım ve Turizm Alanındaki Çalışmalar olmak üzere toplam 15 kategoride farklı il ve ilçelerin belediye başkanları okuyucular tarafından oylanarak, en çok oyu olan belediyeler ödüle layık görüldü.

 

PLAKET ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE TAKDİM EDİLECEK

 

Öte yandan Sky Reporter Dergisi Yönetimi, ilerleyen günlerde Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı makamında ziyaret ederek, plaketini takdim edeceklerini bildirdi.

 

Marmara Haber