Buna da şükür!

Tekirdağ'ın büyükşehir olmasının ardından 1001. günde önemli bir hamle yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesine kattığı yeni toplu taşıma araçlarıyla ulaÅ

GÜNDEM 28.12.2016 20:02:00 0
Buna da şükür!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Tekpark Ulaşım A.Ş. çalışmalarına devam ederek, 6 adet yeni aracı daha filosuna ekledi.

 

SEFERLER ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BAŞLIYOR

 

2 adet 31 kişilik 8 metre ve 4 adet 55 kişilik 12 metre otobüs, önümüzdeki hafta vatandaşların hizmetine sunulacak. Hizmete sunulan otobüsler Muratlı-Süleymanpaşa, Saray-Kapaklı-Çerkezköy ve Süleymanpaşa-Çorlu- Marmaraereğlisi seferleriyle toplu taşıma hizmeti verecek.

 

ULAŞIMDA ATILIM YAPMAK İSTİYORUZ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı filosuna yeni kattığı araçların tanıtımını geçtiğimiz gün, Üç Kemaller Parkı’nda gerçekleştirdi. Tanıtım törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Ulaşım A. Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı. Burada yaptığı konuşmasında, otobüs sayılarının artmasıyla birlikte ulaşımdaki kalitenin de artacağını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, " Ulaşımda büyük bir atılım yapmak istiyoruz. Almış olduğumuz yeni otobüslerimizi ilçeler arası ulaşımda kullanacağız. Yeni hedefimiz vatandaşlarımıza rahat ve günün şartlarına uygun bir ulaşım hizmeti sağlamak." dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ