Çerkezköy'deki güvenlikçi dehşet saçtı

Kırklareli Babaeski'de 25 yaşındaki Tolga Tunç geçtiğimiz akşam kız arkadaşı Sinem Kır çalıştığı iş yerinde hediye paketinden çıkardığı tüfekle öldürdü.  Genç k?

GÜNDEM 27.12.2016 20:09:00 0
Çerkezköy

HEDİYEM VAR DEDİ, VURDU

 

Öğrenilen bilgiye göre, Tolga Tunç tartıştığı kız arkadaşı Sinem Kır’ın Gazi Mahallesi’ndeki iş yerine giderek, güvenlik görevlilerine hediye getirdiğini söyledi. Talihsiz kadının aynı odada çalıştığı kişileri de "Sevgilime bir hediyem var, sizi biraz dışarı  alabilir miyim?" diyerek dışarı çıkaran Tolga Tunç hediye paketinden çıkardığı silahla Sinem Kır’ı vurdu, aynı silahı çenesine dayayarak intihar etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kadın ile katilinin öldüğünü tespit etti. Her iki gencin cenazesi de aynı cenaze aracında götürülerek Babaeski Devlet Hastanesi’ndeki morga kaldırıldı.

 

ÇERKEZKÖY’DE ÇALIŞIYORDU

 

Sinem Kır’ın cenazesi Kırklareli’nin Babaeski ilçesine bağlı Çiğdemli Köyü’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualar eşliğinde köy mezarlığında toprağa verildi.  Diğer yandan cinayeti işleyen ve ardından intihar eden Tolga Tunç’nun Çerkezköy’deki tekstil firmasında güvenlik görevlisi olarak çalıştığı ve cinayetten bir gün önce silah müracaatında bulunduğu öğrenildi.  Tolga Tunç daha sonra ruhsat işlemleri tamamlanmadan av bayiinden aldığı silahı, bir AVM’den temin ettiği hediye paketine koydu.  Tolga Tunç’nun cenazesi bugün Edirne’nin Meriç ilçesinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Tolga Tunç’a silahı ruhsat işlemleri tamamlanmadan veren av bayii sorumlusu Seyfi B. de ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

 

Haber / Şaban KARDEŞ