Hizmette 1000 gün

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Başkan Kadir Albayrak başkanlığında 2014 yerel seçimlerinden bu yana yapılan hizmetler kitapçık haline getirildi. 1000 günden bu yana gerçekleştirilen hizmetlerin

GÜNDEM 26.12.2016 20:49:00 0
Hizmette 1000 gün

TEKİRDAĞ EN İYİ ŞEHİR LİSTESİNDE İLK 5’TE

 

Kadir Albayrak yazılı yaptığı açıklamasında, “Değerli hemşerilerim, bin günü geride bıraktık. Geçen bin gün içerisinde sevgimizle, yüreğimizle, emeğimizle, özveri içerisinde gerçekleştirdiğimiz kültürel, sosyal etkinliklerle ve kentsel yatırımlarla halkımızla iç içe olduk. Göreve başladığımız günden itibaren söz verdiğimiz gibi "Yenilenen, gelişen ve büyüyen bir Tekirdağ" için büyük bir hizmet aşkıyla çalıştık. Öyle ki Uluslararası İş Dergisi Forbes'in bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiği araştırmada, iki buçuk yıllık alt yapı çalışmalarımız ve hayata geçirdiğimiz projeler sonrası yeni çehresiyle Tekirdağ,  "Yaşamak ve Çalışmak İçin En İyi Şehirler" sıralamasında 4. sırada yer aldı. Bu yolda bizlere yardımcı olan, faaliyetlerimize katkı sağlayan ve hizmetlerimizi takdir eden Tekirdağlı vatandaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim.” dedi.

 

YAPTIKLARMIZ YAPACAKLARIMIZA IŞIK OLACAK

 

Başkan Albayrak açıklamasını “Gelecek günlerde daha üstün hedef ve sonuçlara birlikte ulaşmayı, yaptıklarımızın yapacaklarımıza yol göstermesini ve ışık tutmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.” İfadeleri ile bitirdi.

 

Marmara Haber