Kapaklı'da korkutan kaza

Kapaklı'da bir otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı. Kazada her iki araçta da maddi hasar meydana geldi.

GÜNDEM 26.12.2016 20:43:00 0
Kapaklı

OTOMOBİL İLE MOTOSİKLET KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

 

Kaza dün saat 12.30 sularında Kapaklı’ya bağlı Vumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Vatan Caddesi üzerinde seyir halinde olan otomobil ile Umutcan Çankaya yönetimindeki motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucu motosikletten düşen 21 yaşındaki Umutcan Çankaya yaralandı. Yaralı motosiklet sürücüsüne ilk müdahale haber verilmesi üzerine kısa sürede kaza yerine gelen 112 ekiplerince yapıldı.

 

YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

 

Yaralı motosiklet sürücüsü, 112 ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle trafik akışının kısa süreli kontrollü olarak sağlandığı Vatan Caddesi’nde araçların yoldan kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından trafik akışı normale döndü. Yaralı sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken; kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ