Şehit Özüpek'in cenazesi memleketinde

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'de yürüttüğü Fırat Kalkanı harekatı kapsamında El Bab'daki operasyonlarda şehit olan Astsubay Göktan Özüpek'in cenazesi memleketi Kırklareliâ?

GÜNDEM 23.12.2016 20:27:00 0
Şehit Özüpek

EŞİ AYAKTA ZOR DURDU

 

Şehit Göktan Özüpek’in cenazesi Çorlu Havalimanı’ndan alınarak karayolu ile memleketi Kırklareli’ne götürüldü. Özüpek’i yakınları cenazesinin konulacağı Devlet Hastanesi önünde gözyaşları ile karşıladı. Eşi Merve Özüpek ise yakınlarının yardımıyla ayakta durabildi.  Hastanesinin önünde bekleyen ellerinde Türk bayrakları olan bir gruğ ise “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” sloganlar ı attı. 

Şehidin cenazesi baba evinde helallik alınması sonrası Hızırbey Camisi'ne götürüldü. Cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehit Yalçın'ın cenazesi, şehitlikte toprağa verildi.

 

TÖRENE MİLLETVEKİLLERİ DE KATILDI

 

Törene, ailesi, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Kırklarli Valisi Esengül Civelek, 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Albay Mustafa Barut, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu ve Turabi Kayan, Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Emniyet Müdürü Erkin Adalar il protokolü ve vatandaşlar katıldı

 

Haber / Gökhan TEKER