Hiçbir özveriden kaçılmayacağını gösterdiler

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Asteğmen Kubilay, Bekçi Hasan ve Şevki Beylerin şehit edilişlerinin 86'ıncı yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Albayrak m

GÜNDEM 23.12.2016 20:13:00 0
Hiçbir özveriden kaçılmayacağını gösterdiler

ONURLU BİR DİRENİŞ GÖSTERDİLER

 

Başkan Kadir Albayrak yayınladığı mesajında “Bugün, 23 Aralık 1930 tarihinde  Menemen'de düzenlenen, Türkiye Cumhuriyeti'nin temel değerlerini ve Atatürk ilke ve inkılaplarını hedef alan saldırı karşısında, onurlu bir direniş göstererek canlarını feda eden Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay, Bekçi Hasan ve Şevki Beylerin şehit edilişlerinin 86. yıldönümü. 86 yıl önce Türkiye Cumhuriyeti'ne sahip çıkma kararlılığı ile canları pahasına mücadele veren Asteğmen Kubilay ve arkadaşları, ulusumuzun hiçbir özveriden kaçınmayacağının göstergesi olmuştur. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, ‘Kubilay temiz kanı ile Cumhuriyet hayatiyetini tazelemiş ve kuvvetlendirmiştir.’ dedi.

 

RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM

 

Albayrak mesajını “Bu duygu ve düşüncelerle bu üzücü ve menfur saldırıyı esefle kınıyor; Şehit Asteğmen Kubilay ve arkadaşlarını aramızdan ayrılışının 86. yıl dönümünde rahmet ve minnetle anıyorum." sözleri ile bitirdi.

 

Marmara Haber