Devlet Hastanesi'nden büyük başarı

Çorlu Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanlığı Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı tarafından yapılan kamu ve özel hastaneleri kapsayan değerlendirmelerde 100 üzerinden 99 puan aldı. Konuyla ilgili açık

GÜNDEM 22.12.2016 21:34:00 0
Devlet Hastanesi

ÇAPRAZ DEĞERLENDİRME YAPILDI

 

Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Cengiz Becerir, Çorlu Devlet Hastanesi’nin kamu ve özel hastaneleri kapsayan değerlendirmelerde 100 üzerinden 99 puan alması ile ilgili yaptığı açıklamada, "Yapılan değerlendirmelerin hizmet birimlerimizin doğru işleyip işlemediği, hastane çalışan güvenliği standartlarına hastanede ne derece uyulduğunu gösteren değerlendirmelerde tek tek her bölüm kendi standartları çerçevesinde puanlamaya tabi tutulmaktadır. Değerlendiren ekibin Sağlık Bakanlığı’nın bağımsız değerlendirici ekibi olup, il dışından gelerek çapraz değerlendirme yapıldı" dedi.

 

KALİTELİ HİZMETİN GÖSTERGESİ

 

Alınan başarıda tüm hastane çalışanlarının payı olduğunu belirten Cengiz Becerir "Kaliteli hizmet ve hasta memnuniyeti bizim için önemli olduğunu, alınan puan için sağlık personelinden yöneticilere, temizlik personelinden tıbbi sekretere kadar tüm çalışanların standardını ölçtüğünden herkesin başarısıdır. Amacımız tıbbi hizmetleri vermenin yanında hasta ve hasta yakınlarının sağlık tesislerimizden memnun ayrılmaları da önemlidir. 13 Aralıkta açıklanan 2016 yılı kalite değerlendirme puanı ile Çorlu Devlet Hastanemiz 99 puan alarak büyük başarı kaydetmiştir. Alınan bu sonucun Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği'nin tüm sağlık tesislerinde kaliteli hizmete ve hasta memnuniyetine verdiği önemin göstergesidir. Başta hastane yöneticisi olmak üzere tüm çalışanlarımıza göstermiş olduğu bu başarıdan dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim" diye konuştu.

 

Marmara Haber