Proje onaylandı

Yılan hikayesine dönen Çerkezköy-Veliköy yolunun ışıklandırılması konusundaki gelişmeler hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Vahap Akay, Karayolları Müdürlüğü'nün istediği para

GÜNDEM 21.12.2016 19:05:00 0
Proje onaylandı

PARAYI KARAYOLLARI MÜDÜRLÜĞÜ HESABINA YATIRDIK

 

Çerkezköy’ün şehir girişlerinin adeta karanlığa mahkum edildiğini söyleyen Başkan Vahap Akay, “Geçtiğimiz aylarda Çerkezköy-Veliköy yolunu ışıklandırmak için Karayolları Genel Müdürlüğü’nden izin istedik. Fakat aylar sonra gelen cevap ile adeta şok olduk. Karayolları Genel Müdürlüğü, kendilerinin yapması gereken aydınlatma çalışmasını bizim yapmamız için bizden yaklaşık 150 bin TL deyim yerindeyse hava parası istedi. Yapacak bir şeyimiz yok. Şehrimizi daha fazla karanlığa mahkum etmemek, bahse konu yolda trafik ve yaya güvenliğini sağlamak adına bu parayı Karayolları Genel Müdürlüğü hesabına yatırdık” dedi.

 

DEKORATİF AYDINLATMA DİREK TİPLERİ BELİRLENDİ

 

İlk etapta Atatürk Viyadüğü ile Kızılpınar Işıklar arasındaki kısımda aydınlatma çalışması yapılacağını sözlerine ekleyen Başkan Vahap Akay, “Projemizi hazırladık ve Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne gönderdik. Projemiz onaylandı. Dekoratif aydınlatma direk tipleri belirlendi. Önümüzdeki 2 ay içinde konuyla ilgili ihale çalışmalarımızı yapıp, çalışmalara başlamayı planlıyoruz. Atatürk Viyadüğü ile Kızılpınar ışıklar arasındaki kısmın tamamlanmasının ardından 2. Etap kapsamında Kızılpınar-Veliköy arasındaki kısımda aydınlatma çalışması yapacağız” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ