Kızılpınar Anadolu Lisesi şehitlerini unutmuyor

Kızılpınar Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri,  her ay bir şehit ailesini ziyaret ediyor.  Son olarak  dün saat 14.00'da, 2012 yılında Siirt'te şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Dinçer Ersoy'

GÜNDEM 21.12.2016 18:50:00 0
Kızılpınar Anadolu Lisesi şehitlerini unutmuyor

GÖZ YAŞLARINA HAKİM OLAMADILAR

 

Kasım ayında, 2005 yılında Diyarbakır’da şehit düşen Ilgar Özkan’ın ailesini ikamet ettikleri evde ziyaret eden Kızılpınar Anadolu Lisesi idareci öğretmen ve öğrencileri, ikinci ziyaretlerini dün Siirt'in Pervani ilçesinde 10 Kasım 2012'de şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Dinçer Ersoy'un, ailesine gerçekleştirdi. Kızılpınar Anadolu Lisesi öğretmenleri ve 10 kadar öğrenciyi karşısında gören acılı aile, göz yaşlarına hakim olamadı. Gerçekleştirilen ziyarette; Şehit Dinçer Ersoy'un annesi Nilüfer Dinçer ve baba Mustafa Dinçer ziyaretten dolayı son derece memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

 

ZİYARETLER DEVAM EDECEK

 

Ziyarette, Şehit Dinçer Ersoy'un anısına düzenlenen odayı gezen idareci, öğretmen ve öğrenciler, göz yaşlarına hakim olamazlarken; şehidin özel kıyafetlerinden, kullandığı saate ve askeri üniformasına varana kadar, özel olarak saklanan eşyaların anısını ve şehit hakkında kişisel anıları anlattılar. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette son olarak fatiha suresi okunarak ziyaret sona erdi. Okul Müdürü Erkan Demir, Kızılpınar Anadolu Lisesi'nin şehit ailelerine ziyaretlerinin devam edeceğini dile getirdi.

 

Marmara Haber