Liderler Lüleburgaz'da buluştu

Kırklareli Lüleburgaz'da 2016 Kadın Yılı Etkinlikleri kapsamında kadın ve erkeklerin iş dünyasına katılımını artırmak amacıyla Liderler Buluşması düzenlendi.

GÜNDEM 20.12.2016 21:17:00 0
Liderler Lüleburgaz

İŞ DÜNYASININ KADINLARI KATILDI

 

Liderler Buluşması’na ‘35 Yaş Altı Yenilikçiler’ yarışmasında Yılın Sosyal Yenilikçisi ödülünü kazanan Duygu Kayaman, Bloomberg HT ekran yüzü ve 'Bana Bana Hep Bana' kitabının yazarı Aslı Şafak, Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Danışmanı ve İstanbul Startup Angels mentorlarından Berrak Kutsoy ve General Electric Türkiye İnovasyon Lideri Ussal Şahbaz katıldı.
 

 

GİRİŞİMCİ RUHUN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

 

Buluşmada konuşma yapan,  Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı'nın danışmanı Berrak Kutsoy, Ali Sabancı ile çalışmalarından tecrübe edindiği girişimcilik ve yatırımcılık ekosistemini ele alırken genç girişimcilerin dikkat etmesi gereke ipuçlarını anlattı. Konuşmasında iş yaşamındaki girişimci ruhun önemine dikkat çeken Kutsoy, girişimcilik merkezleri ve etkinlikleri kapsamında genç girişimciler ve öğrenciler için sağladıkları fırsatları aktardı.

 

HAYALLERİN PEŞİDEN GİTMEK ÖNEMLİDİR

 

Kutsoy’dan sonra söz alan, Microsoft'ta çalışan ve Young Guru Academy çatısı altında projelerini yöneten Duygu Kayaman, konuşmasında görme engelli bir birey olarak çalışma hayatında engellere takılmak yerine engelleri ortadan kaldırmanın yollarını ve hayallerinin peşinden gitmenin önemini anlattı.

 

KÜÇÜK KARARLARIN BÜYÜK SONUÇLARI OLABİLİR

 

Bloomberg HT ekran yüzü ekonomist Aslı Şafak günlük insanların tüketim alışkanlıklarını tekrar sorgulamasına, hatta kökünden değiştirmesine katkıda bulunan bir konuşma yapan Aslı Şafak, sıradan bir vatandaş ya da iş dünyasında üst düzey bir yönetici olsun, aldığı her küçük ekonomik kararın insanlık adına ne kadar büyük sonuçları olabileceğine değindi. Aslı Şafak, konuşmasının ardından ‘Bana Bana Hep Bana’ kitabını okurları için imzaladı.
 

TEKNOLOJİNİN GİRİŞİMCİLİKTEKİ YERİ ANLATILDI

 

Liderler Buluşması’nda son sözü GE Türkiye İnovasyon Lideri Ussal Şahbaz aldı. Şahbaz, inovasyonun ve teknolojinin girişimcilikteki yerini anlattığı konuşmasında Teknoloji dünyasının yeni trendi olan nesnelerin interneti hakkında da bilgiler verdi ve bu alandaki fırsatları kendi deneyimleriyle paylaştı. 

 

Marmara Haber