Kaynarca yeni yollarına kavuşuyor

Kırklareli Pınarhisar'a bağlı Kaynarca Belediyesi belde içinde yol yenileme ve yeni yol açma çalışmalarını hızla sürdürüyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Kaynarca Belediye Başkanı Serdar TÃ

GÜNDEM 19.12.2016 19:01:00 0
Kaynarca yeni yollarına kavuşuyor

IŞIKLAR MAHALLESİ’NDE ÇALIŞMALAR HIZLANDIRILDI

 

Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, belde içinde bugüne kadar birçok yolun ve caddenin yenilendiğini söyledi, “Göreve geldiğim günden bu yana beldemizdeki yolları genişleterek daha kullanışlı ve hale getirme çalışmalarımızda hız kesmeden devam ediyoruz. Bugüne kadar beldemiz caddelerini genişlettik yaya kaldırımları yaptık ve yollara kilitli taş döşeyerek hem güzel bir görünüm kazandırdık, hem de daha kullanışlı hale getirdik. Kaynarca’da yenilenmemiş yol kalmayana kadar bu çalışmalarımız devam edecek. Şu anda beldemizin Işıklar Mahallesi’nde yol genişletme çalışmalarımıza hız verdik. Genişletme çalışmaları tamamlandığında yaya kaldırımları yapılarak yolları beton ve kilitli taş döşenecek. Genişletme işlemleri tamamlanmış olan bazı yollarımızı beton yol yapımına başladık.”dedi.

 

PARK ÇALIŞMALARIMIZ DA DEVAM EDİYOR

 

Başkan Serdar Türker, “Bugüne kadar beldemize çocuklarımız için olduğu kadar halkımızın da aileleriyle birlikte istirahat edebilecekleri ve spor yapabilecekleri parklarımızı da çoğaltmak için çalışıyoruz. Her mahallemize park yapmak için çalışıyoruz. Bugüne kadar iki çocuk parkı iki de yetişkinler için park yaptık ve parklarımıza da spor aletleri koyarak vatandaşlarımızın sabahları ya da boş zamanlarında spor yapmaları için hizmete açtık. Göreve geldiğimiz günden bu yana seçim öncesi ne vaat verdiysek hepsini tek tek yerine getiriyoruz. Her şey Kaynaca için ve Kaynarcalılar için. Önümüzdeki günlerde yaptığımız birçok hizmetin de  toplu açılışını yapacağız. Bizlere her zaman destek veren Kaynarca halkımıza çok teşekkür ediyorum. “ ifadelerini kullandı.

 

AMACIMIZ KÜLTÜR FESTİVALİ DÜZENLEMEK

 

Serdar Türker, açıklamasının devamında Kaynarca’nın tarihi ve kültürü çok eskilere dayanan bir yerleşim yeri olduğunu belirterek “Bu nedenle Kaynarca her şeyin iyisini hak ediyor. Amacımız Kaynarcamızı tarihi mekanlarıyla ve doğa güzellikleriyle tüm dünyaya tanıtmak ve bu nedenle beldemizde bir kültür festivali düzenlenmesi içinde çalışmalarımız devam ediyor.”diye konuştu.

 

Haber / Gökhan TEKER