ADD: Teröre cevabı kenetlenerek vereceğiz

Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şubesi İstanbul Kayseri'de yaşanan terör saldırıları ile ilgili açıklama yaptı.  Dernek açıklamasında,  "Birlik ve bütünlük

GÜNDEM 19.12.2016 18:59:00 0
ADD: Teröre cevabı kenetlenerek vereceğiz

BU ULUSU PARÇALAYAMACAKSINIZ

 

Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şubesi İstanbul ve Kayseri’de yaşanan terör saldırısı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Ulusumuzu yasa boğan lanet olası İstanbul ve Kayseri terör eylemlerini pkk’nın taşeronu olan Tak üstlenmiş durumdadır. Polisimize ve askerimize yapılan hain saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Buradan bir kez daha haykırıyoruz.  Ne yaparsanız yapın bu ulusu parçalayamacaksınız. Ne yaparsanız yapın bu ülkeyi bölemeyeceksiz.” dedi.

 

TERÖR ÇİRKİN YÜZÜNÜ BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ

 

Terör saldırıların mutlaka karanlık bir emele hizmet ettiğinin belirtildiği açıklamada, “Emperyalist ülkelerin besleyip büyüttüğü terör çirkin yüzünü bir kez daha göstermiştir. Ülkemizin içinde bulunduğu şu günlerde bizlere düşen terörün amacına ulaşmasına fırsat vermeyerek birlik ve beraberliğimizi her ne pahasına olursa olsun korumaktır. Ülkemizi dinsel, etnik her adla bölmek, yıkmak isteyen uluslar arası emperyalizm ve onun maşaları şunu iyi bilmelidir ki, tarihinde kurtuluş mücadelesini kazanmış olan bu ulus birlik ve bütünlük içerisinde kenetlenerek bu lanet teröre gereken cevap verilecektir.” ifadeleri yer aldı.

 

ULUSUMUZUN BAŞI SAĞ OLSUN

 

Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şubesi’nin yazılı yaptığı açıklama, “Bütün şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Şehit ailelerimizin ve ulusumuzun başı sağ olsun” ifadeleri ile son buldu.

 

Haber / Marmara Haber