Saadet Partililer Divan Toplantı'sında buluştu

Saadet Partisi Tekirdağ İl  Başkanlığı Divan Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Çorlu'da gerçekleşen toplantıya Gençlik Kolları, Kadın Kolları, Komisyonlar ve İlçe BaşkanlarÄ?

SİYASET 19.12.2016 18:51:00 0
Saadet Partililer Divan Toplantı

YENİ KATILANLARA ROZETLERİ TAKILDI

 

Saadet Partisi Divan Toplantısı’nda ilk olarak Kayseri’deki terör saldırısında şehit  olan askerler için dualar edildi ve Cansuyu Derneği vasıtasıyla Tekirdağ’dan, un, battaniye, çocuk bezi ve maması, kışlık elbise ve bottan oluşan yardımların Halep’e ulaştırılması konusunda çalışma yapıldı.  Ayrıca AK Parti’den istifa ederek Saadet Partisi’ne katılanlara da rozet takma merasimi yapıldı.

 

İL BAŞKANI SUNUM GERÇEKLEŞTİRDİ

 

Toplantıda Saadet Partisi İl Başkanı Feti Pehlivan ve İl Sorumlusu Arslan Ateş kısa birer sunum gerçekleştirdi. Pehlivan ve Ateş’in sunumun ardından kürsüye gelen Avrupa Milli Görüş Teşkilatı kurucularından Hasan Damar konuşmasında İslam dünyasının alev alev yandığını ve bu alevi söndürecek çalışmalar yapılması gerektiğini belirtti.

 

İSLAM COĞRAFYASI KAN AĞLIYOR

 

Hasan Damar konuşmasında, “ Herkesin yapabileceği bir şeyler mutlaka vardır. Oturup bir kurtarıcı beklemek ne büyük bir ahmaklıktır. Kandan ve kaostan beslenen bu şer düzenin elinden bir kişiyi bile söküp almak dünyayı kurtarmak gibidir. İman varsa imkan da var kardeşim. Bak buraya gelirken eşinizi çocuklarınızı da getirmişiniz. İşte böyle olacak. Beşikten mezara mücadele etmek zorundayız. İki yol var; biri Hak, biri batıl. Bizler Hakkın tarafında olarak yer aldığımız gibi diğer insanları da Hak yoluna iletmenin mücadelesini vermeliyiz. Hocamız cennet mekan Erbakan, “Hayat, iman ve cihattır” demişti. Bizler iman ettik hamdolsun, ama cihattan geri durduk. Mücadeleyi bıraktık. İşte bu sebeple İslam coğrafyası kan ağlıyor. Onun için kardeşlerimiz bizim Allah’ın ipine sımsıkı sarılıp ayağa kalkma zamanımızdır. Tekrar adil düzeni kurmamızın vaktidir. Yeni bir dünya ancak ve ancak Milli Görüşçü’lerin omuzlarında kurulacaktır. Bunu böyle bilin ve çalışmalarınızı ona göre yapın.”dedi.

 

 

KAHİRE DE BİZİM, KARADAĞ DA

 

Kendilerine “Suriye gibi olursunuz” dediklerini söyleyen Damar konuşmasını “Yahu Suriye de bizim, Irak da bizim, Halep de bizim, Kahire de bizim, Karadağ da bizim, Arakan da bizim, bizim. Yani kardeşim savaş bizim evimizde bunu anlayın. Oyuna gelmeyin. Bu Siyonist planlarını yıkıp geçecek bir irade lazım, inanç lazım, azim lazım, yürek lazım. İşte bu yiğitleri karşımda görüyorum. Rabbim gazanızı mübarek eylesin. Toplantımız hayırlara vesile olsun. Allah’a emanet olunuz.” diyerek bitirdi.

 

Haber / Mehmet AYAN