Ülkü Ocakları'ndan Kayseri açıklaması

Kapaklı Ülkü Ocakları Kayseri'de 14 askerin şehit olduğu 55 askerin de yaralandığı terör saldırısı ile ilgili açıklama yaptı. Ülkü Ocakları adına açıklamayı yapan Kapaklı Ül

GÜNDEM 18.12.2016 19:17:00 0
Ülkü Ocakları

MİLLETİMİZ ONLARCA KAHRAMANINI KAYBETTİ

 

Ercan Coşkun açıklamasında, “İstanbul Vodafone Arena yakınlarındaki patlamanın acısı daha yüreklerimizde taze iken bu sabah da Kayseri Erciyes Üniversitesi kampüsü yakınlarında bir halk otobüsüne yapılan bombalı saldırı bizleri derinden üzmüştür. Kan ve gözyaşından beslenen terör bu defa hain ve aşağılık yüzünü Kayseri’de göstermiştir. Olay yerinden aldığımız bilgilere göre çok sayıda sivil vatandaşımız ve izne çıkan askerlerimizin şehit ve yaralı olduğu bilgisi verilmektedir. Yine ana-babalar evlatlarını, çocuklar babalarını, gelinler erlerini ve milletimiz onlarca kahramanını kaybetmiştir. Bin bir emekle büyütülen umutlar yitirilmiş, evlerin direkleri hain bir saldırı ile çökmüş ve yüreğimiz dağlanmıştır. Bu kafirliği milletimize reva görenler başta olmak üzere tüm terörün kökünün kazınması bir zarurettir. Kahraman güvenlik güçlerimizi ve aziz milletimizi her fırsatta hedef alan, bu soysuz köpeklerin tamamı Türk milletine hesap vermelidir. Bu canilerin yaptıklarının yanlarına kâr kalmaması ve vicdanların bir nebze rahatlaması için terörün her çeşidi için idam cezası ivedilikle getirilmelidir. Şerefsizce kanımızı emmeye çalışanlar, milli birlik ve beraberliğimizi hedef alan kansızlar, teker teker darağacında sallandırılmalıdır. Akıl almaz bir nefret ile ve kılıktan kılığa girerek, milletimize ihanet eden köpeklerin aldıkları her nefes milli menfaatimize tehdittir. Türk milliyetçileri böyle bir kararlılığın her platformda savunucusu ve destekçisidir.” diye belirtti.

 

BİRLİK VE BERABERLİKLE BUGÜNLERİ ATLATACAĞIZ

 

Kayseri Erciyes Üniversitesi’nde ve geçtiğimiz günlerde İstanbul Vodafone Arena yakınlarındaki patlama sonucu şehit düşenlere rahmet dileyen Coşkun, “Kayseri’deki patlama sonucunda yaralanan vatandaşlarımıza ve askerimize acil şifalar vermesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Ülkü Ocakları, vatanımızın bekası için canları pahasına fedakarca görev yapan asker, polis ve tüm güvenlik güçlerimizin yanındadır. Başta şehit ailelerimiz olmak üzere büyük Türk milletine sabır ve başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Türk milleti birlik ve beraberlik şuuruyla bu günleri atlatacak, terör bu topraklarda bir daha anılmamak üzere tarihe karışacaktır.” dedi.

 

Marmara Haber