Aydeniz: Çerkezköy fedakarlık isteyen bir ilçe

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve yönetim kurulu üyeleri, dün saat 12.00'da İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak'ı ziyaret etti. Aydeniz ziyarette, kamu kurumlarının yoğun çalışma s

GÜNDEM 16.12.2016 20:39:00 0
Aydeniz: Çerkezköy fedakarlık isteyen bir ilçe

ÇERKEZKÖY'ÜN SÜREKLİ GÖÇ ALAN BİR YAPISI VAR

 

Başkan Ahmet Aydeniz ile birlikte yönetim kurulu üyeleri tanışma ziyaretleri kapsamında İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak'ı makamında ziyaret etti. İlçe gündeminin bir hayli yoğun olduğundan dolayı ziyaret için bir nebze kaç kaldıklarını ifade etti. AK Parti ile MHP'nin yeni anayasa taslağında mutabık kalındığı için şu an genel siyasetin yolunda ilerlediğini ve yerelde de iyi işler yapılması için yoğun mesai harcadıklarını ifade eden Aydeniz, "Çerkezköy'ün sürekli göç alan bir yapısı var. İlçemizde tüm kamu kurum ve kuruluşları mesai mefhumu gözetmeden çalıştıklarını görüyorum. Çerkezköy her alanda fedakarlık isteyen bir ilçe" ifadelerini kullandı. 

 

ÇERKEZKÖY'ÜN YÜKÜ BİR NEBZE AZALACAK

 

İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçede sağlık alanında atılan adımların vatandaşlara olumlu yansımalarından söz ederek, gerek devlet hastanesi gerekse özel hastanelerin tesisleşme ve donanım açısından geliştiğini, dışarıdan hasta kabul edilebilen ve kaliteli sağlık hizmeti sunduğunu dile getirdi. İlçenin sürekli göç alan bir yapıya sahip olduğunu kaydeden Palak, "Göç aldığımız için ileri de farklı ihtiyaçlar gün ışığına çıkabilir. Kapaklı Devlet Hastanesi yakın zamanda hizmete açılınca Çerkezköy'ün yükü bir nebze de olsa azalacaktır" dedi.

 

GÖÇ, SİYASET ÜSTÜ BİR MESELE HALİNE GELMİŞTİR

 

Orantısız ve kontrolsüz göçün yozlaşmaya sebep olabileceğini kaydeden Aydeniz, Çerkezköy'ün geleceğinin siyaset üstü mesele olduğunu ifade ederek, "Göçün getireceği yozlaşma sorunu Çerkezköy'ün geleceği için siyaset üstü bir mesele haline gelmiştir. Hep birlikte orantısız göçün getireceği sorunlarla birlikte mücadele ederek çalışmamız gerekiyor. Eğitim ve gençlerin sosyal yaşantısını geliştirmesi hususunda yeni Kaymakamımıza projelerimizi ileteceğiz" şeklinde konuştu.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ