Başakşehir Koleji başarıya doymuyor

Kapaklı'da eğitim öğretim veren Özel Başakşehir Koleji'nde öğrencilerin hem eğitim hem de sportif alanlarda elde ettiği başarılar okul yönetimi kadar velileri de mutlu ediyor.

EĞİTİM 14.12.2016 19:01:00 0
Başakşehir Koleji başarıya doymuyor

TÜM SORULARA DOĞRU YANIT VERDİLER

 

Türkiye genelinde 2-5 Aralık 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen Okulistik 2. Deneme Sınavı’nda Başakşehir Koleji öğrencileri büyük başarı gösterdi. Başakşehir Koleji 5 E sınıfı öğrencilerinden Nuran Varlı ve Mahir Ulaş Çeşni girdikleri Okulistik 2. Deneme Sınavı’nda tüm sorulara doğru yanıt vererek Türkiye 1.’si oldular.

 

EĞİTİM ÇOCUĞU SEVMEKLE BAŞLAR

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Özel Başakşehir Koleji yetkileri, “Başakşehir Koleji olarak TEOG sınavında gösterdiğimiz başarılarımızı sürdürerek sadece 8. sınıflarda değil, 5-6 ve 7’nci sınıflarda da başarılı olduğumuzu Okulistik Deneme Sınavı’ndan elde ettiğimiz derecelerle kanıtlıyoruz. ‘Eğitim çocuğu sevmekle başlar’ sloganıyla çıktığımız yolda öğrencilerimizin bu başarısında büyük katkı sağlayan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

 

SPORTİF ALANDA DA BAŞARILIYIZ

 

Öğrencilerinin yalnız akademik başarılara değil, sosyal ve sportif başarılara da imza attıklarını kaydeden Özel Başakşehir Koleji yönetimi, “Tekirdağ genelinde düzenlenen Okullar Arası Masa Tenisi Turnuvası’na katıldık. Müsabakalarda okulumuz masa tenisi ekibi Tekirdağ 3’üncüsü olmayı başardı. Bu başarıda emeği geçen tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi de ayrıca kutluyoruz” dedi. Okul yönetimi, çocukların yalnız akademik alanda değil, sosyal ve sportif alanlarda da başarılı sonuçlar almalarından velilerin de çok mutlu olduklarını belirtti.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ