Ogan, lise öğrencilerinin taziyelerini kabul etti

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi dün saat 11.00'da Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret, ederek Cumartesi günü meydana gelen menfur saldırı sonrası şehit düşen aske

GÜNDEM 13.12.2016 20:46:00 0
Ogan, lise öğrencilerinin taziyelerini kabul etti

TAZİYE DİLEKLERİNDE BULUNDULAR

 

Yaklaşık 50 kişilik öğrenci grubu Okul Müdürü Fahrettin Kahraman nezaretinde İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek taziye dileklerinde bulundu. Öğrencileri makamında ağırlayan İlçe Emniyet Müdürü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek taziye dileklerini kabul etti. Ziyarette konuşan Okul Müdürü Kahraman, "Cumartesi günü meydana gelen menfur, hain saldırı sonrası ülkemizi bölmek isteyen hainlere karşı öğrencilerimiz, polisimizin yanında olduğunu göstermek istedi. Bu sebeple burada bulunuyoruz. Şehit düşen polislerimize Allah'tan rahmet; ailelerine, polis teşkilatımıza ve milletimize baş sağlığı ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum" dedi.

 

SANATA VE SPORA YÖNELİN

 

Taziye dileklerini kabul eden Murat Ogan ise, "Öğrenci kardeşlerimize ve size bu ziyaretten dolayı teşekkür ederim. Milletimizin başı sağ olsun. Öğrencilerimize tavsiyem bol bol kitap okusunlar, sanata ve spora yönelsinler. Sadece öğrencilik ile olmuyor; sosyalleşmeleri ve fikri hür, vicdanı hür nesiller olmaları gerekiyor" dedi. Öğrencilerin akademik anlamda farklı kulvarlarda kariyer yapmaları için temennilerde bulunan Ogan, teknolojinin zararlı yönlerinden söz ederek; TV programlarının yararlı olanlarını izlemeleri gerektiğini dile getirdi. Ayrıca ziyarette bulunan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi öğrencileri, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan'a çiçek takdim etti. Diğer birimlerde görevli polisleri de ziyaret eden öğrenciler, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya'ya da taziye dileklerinde bulundu. Taziyeleri kabul eden Topkaya,"Bu anlamlı ziyaretinizde dolayı çok teşekkür ederiz. Millet olarak bir bütün olduğumuzu görmek güzel. Bizlere taziye dileklerinizden daha anlamlı bir şey vermek isterseniz; o da derslerinizde başarı sağlamanız olacaktır" dedi.

 

Haber / Celal KARAKURT