Kaymakam Kubilay'dan veda turları

Resmi gazetede yayımlanan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile İstanbul Sultanbeyli Kaymakamlığı'na atanan Kaymakam Metin Kubilay, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşları ile STK'lara veda ziyaretlerin

GÜNDEM 13.12.2016 20:44:00 0
Kaymakam Kubilay

İLK ZİYARET GAZİLERE

 

Veda ziyaretlerine Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği ile başlayan ve ilçedeki basın kuruluşları ile devam eden Kaymakam Metin Kubilay, daha sonra sırasıyla 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı, Belediye Başkanlığı, Çerkezköy Adliyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, NKÜ Çerkezköy Meslek Yüksekokulu, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Ziraat Odası ve Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Temsilciliği ile veda ziyaretlerini sürdürdü.

 

DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kaymakam Kubilay, Çerkezköy’de görev yaptığı sürece Kaymakamlık çalışma ve faaliyetlerine verdikleri desteklerden dolayı 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tank Albay Engin Candaş’a, Belediye Başkanı Vahap Akay’a, Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal’a, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’a, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Göksel Söylemez’e, NKÜ ÇEMYO Müdürü Can Burak Şişman’a, Çerkezköy TSO Başkanı Süleyman Kozuva’ya, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Bozdağ’a, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As’a, Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak’a, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Temsilcisi ve Bağlık Mahalle Muhtarı Hasan Tahsin’e teşekkür etti.

 

SİZLERİ ASLA UNUTMAYACAĞIM

 

Tüm kurum ve kuruluşlar, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları ile el ele vererek Çerkezköy için çok önemli hizmetler yapmaya çalıştıklarını söyleyen Kaymakam Metin Kubilay, “Sanayisi ile marka kent olan Çerkezköy’ün, girişimci kent olma özelliği ile eğitimde de marka kent olması gerektiğine inandık. Aynı zamanda bir sağlık merkezi olan Çerkezköy bizim için adeta ‘Rüya Şehir’ olacaktır. Her zaman Çerkezköy’de hizmet yapmanın bir ayrıcalık olduğuna inandım. Çerkezköylü vatandaşlarımızı çok seviyorum. Sizleri asla unutmayacağım” açıklamalarında bulundu.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ