Çerkezköy şehitleri için yürüdü

Çerkezköy Ülkü Ocakları ve MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı,  gelerek İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen hain terör saldırısını kınamak için dün akşam saat 19.30'da Çe

GÜNDEM 12.12.2016 20:35:00 0
Çerkezköy şehitleri için yürüdü

 

 

 

 

EMNİYET TEŞKİLATINA BAŞSAĞLIĞI DİLEDİLER

Atatürk Anıtı’nın önünde İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından aralarına Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Başkanı Tuncay Aktuğ ve MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz’in de bulunduğu vatandaşlar, Gazi Polis Karakolu’na doğru sloganlar eşliğinde yürüyüşe geçti.  Burada Emniyet Teşkilatı’na başsağlığın dilendi ve hain saldırıların son bulması temennisinde bulunuldu.  Ahmet Aydeniz ve Tuncay Aktuğ daha sonra partililerle birlikte, Çerkezköy Ülkü Ocakları’na gelerek, terör saldırısında şehit olan 30 polis ve 8 sivil vatandaş için kuran okuttu.

 

TERÖR SALDIRISINI NEFRETLE KINIYORUZ

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ,  Ülkü Ocakları’nda yaptıkları konuşmada,  “İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen hain terör saldırısını nefretle kınıyoruz. Ülkemizde yaşanan bu hain saldırılarda kaybettiğimiz bütün güvenlik güçlerimizin ve vatandaşlarımızın ruhları şâd,  mekanları cennet olsun. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Bütün Dünya Bilmelidir ki, bu Türkiye Cumhuriyeti’ni bölmeye asla kimsenin gücü yetmeyecektir.”dedi.

 

Haber / Gökhan TEKER