Esnafımızın her zaman yanındayız

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası, ilçede faaliyet gösteren bayan kuaförlerin daha kaliteli hizmet sunabilmesi adına makyaj eğitim semineri düzenleyecek. Çerkezköy OSB Müdürlüğü Konferans Salonu'nda yar

GÜNDEM 12.12.2016 20:33:00 0
Esnafımızın her zaman yanındayız

KATILIM BELGESİ VERİLECEK

 

İlçede faaliyet gösteren kuaförlerin vatandaşa daha bilinçli ve kaliteli hizmet sunabilmesi için eğitim semineri düzenlemeye karar verdiklerini belirten Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, "Küçük esnafımızın daha kaliteli hizmet sunabilmesi ve iş hacmini genişletebilmesi için böyle bir eğitim semineri düzenlemek istedik. Eminim ki esnafımıza faydası olacaktır. Mesleki bilgi ve becerilerin geliştirilmesi açısından tüm kadın kuaförlerimizi yarınki seminere bekliyoruz. Katılımcılara katılım belgesi verilecek" dedi.

 

EĞİTİM SEMİNERLERİ DEVAM EDECEK

 

Yarın düzenlenecek olan makyaj eğitim semineri İnanır Grup öncülüğünde Kryolan Makyaj sorumlusu Tuğçe Dilaverler sunacakken, Kapaklı ve Çerkezköy'de faaliyet gösteren kadın kuaförlerinden düne kadar yaklaşık 150 kişi seminere katılmak için başvuruda bulundu. Eğitim seminerlerinin devam edeceğini kaydeden Bozdağ, "Küçük esnafımızı ayakta tutabilmek ve eski refah günlerine geri döndürebilmek için bu gibi girişimlerimiz devam edecektir. İlerleyen günlerde erkek berberlerini için bir eğitim semineri düzenlemek istiyoruz. Esnafımızın her zaman yanındayız" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Celal KARAKURT