CHP Çorlu Gençlik Kolları'ndan taziye ziyareti

İstanbul'da yaşanan hain terör saldırısının ardından tüm Türkiye yasa boğulurken, CHP Çorlu Gençlik Kolları, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe'ye taziye ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 12.12.2016 20:24:00 0
CHP Çorlu Gençlik Kolları

TÜRKİYE’Yİ BATAKLIĞIN İÇİNE ÇEKEMEYECEKLER

 

Teröristler tarafından gerçekleştirilen hain saldırının hemen ardından yaşanan acıları paylaşmak adına CHP Çorlu Gençlik Kolları Başkanı Anıl Aktaş ve beraberindeki gençlik kolları üyeleri, Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne taziyelerini iletmek için ziyarete gitti. Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe tarafından karşılanan gençler adına konuşan Başkan Aktaş; "Türk Polis Teşkilatımızın ve milletimizin başı sağ olsun. Bu ülkede böyle kahraman evlatlarımız şehit olurken üzülmemek elde değil. Milletimiz sağduyu ve soğukkanlılıkla teröre prim vermeyecektir. Onlar ölümlere, şehitlere alışmış bir toplum yaratmak istedikçe, biz inadına birliğimizden beraberliğimizden ödün vermeden teröre de, ölümlere de alışmayacağız. Bizi Ortadoğu toplumu haline getirip, bir bataklığın içine çekmek isteyenler amacına ulaşamayacaktır. Biz millet bilinci olan bir toplumuz. Milletimiz bu kara günleri de atlatacaktır. Şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Polis Teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Terörü, onu destekleyenleri ve  göz yumanları lanetliyoruz." dedi. 

 

ÇORLU’NUN DUYARLI TAVRI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

 

Ziyaretlerinden dolayı gençlere teşekkür eden Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe; "Milletimiz bu kara günlerin üstesinden gelecektir. Yaşanan olaylar milletimizin birliğini daha da güçlendirmektedir. Çorlu halkının duyarlı tavrı, sizlerin buraya gelmeniz bizim için çok önemlidir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, milletimizin başı sağ olsun." dedi.

 

Marmara Haber