Ergene içme suyuna kavuştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ve Başkan Danışman Şeref Çetin ile gittiği Ergene İlçesinde, Sa

GÜNDEM 8.12.2016 19:10:00 0
Ergene içme suyuna kavuştu

“İLÇEYE VE BÖLGEYE HAYIRLI OLSUN”

 

Yeşiltepe Mahallesi’nde yeni içme suyu şebeke hattının açılışını yapan Başkan Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ koordinasyonuyla Ergene ilçesinde üst yapı, alt yapı ve kanalizasyon çalışmalarımız standartlara uygun olarak, sağlıklı ve güvenli bir şekilde sürüyor. Yeşiltepe Mahallemizde, yeni içme suyu hattımızı da bugün itibarı ile vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. İlçeye ve bölgeye hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

 

ALBAYRAK TESKİ MÜHENDİSLERİNDEN BİLGİ ALDI

 

Başkan Albayrak, ilçenin belirli bölgelerinde tamamlanan ve devam eden kanalizasyon ve alt yapı inşaat çalışmalarını tüm ayrıntı ve detaylarıyla beraber yerinde incelerken, çalışmalarla ilgili TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ve TESKİ bünyesine bağlı kontrol mühendislerinden bilgiler aldı.

 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

 

Ergene'de 2000 adet evsel şube yolu bağlantısı ve 11204 metre içme suyu parsel bağlantısı yapımının tamamlandığı bilgisini veren yetkililer Sağlık, Vakıflar ve Yeşiltepe Mahallelerinde içme suyu hattı imalatının tamamlandığını belirtirken, Marmaracık Mahallesi’nde 1500 m³ lük içme suyu deposu inşaatının devam ettiğini bildirdi. Yeşiltepe Mahallesi’nde de ana hatlar yüzde 90 oranında tamamlanırken, yağmur suyu ve kanalizasyon hattı imalatı devam ediyor. Ayrıca Yeşiltepe Mahallesi ve Edirne Caddesi’nde parsel ve ızgara yapımı çalışmaları da devam ediyor.

 

Marmara Haber