1 ayda 68 imar durumu düzenlendi

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Belediyesi'nin her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Aylık Değerlendirme Toplantısı kapsamında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nü

GÜNDEM 7.12.2016 19:48:00 0
1 ayda 68 imar durumu düzenlendi

6 ADET RUHSAT YENİLEMESİ YAPILDI

 

Kasım ayında toplam 68 adet imar durumu düzenlendiğini ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “37 adet Yeni Yapı Ruhsatı, 15 adet İlave Kat ve Tadilat Ruhsatı düzenlendi” dedi. Bir aylık süre içinde 6 adet Ruhsat Yenilemesi yapıldığını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ayrıca 124 adet inşaatın hak edişi de yerinde kontrol edilerek tamamlandı” dedi.

 

36 ADET YAPI KULLANMA İZİN BELGESİ DÜZENLENDİ

 

Bir aylık süre içinde 729 adet evrak hakkında ilgili kurumlarla ve şahıslarla gerekli yazışmaların gerçekleştirildiğini söyleyen Mandalı, “Kasım ayında 30 adet Kat İrtifakı ve Kat Mülkiyeti tamamlandı. 36 adet Yapı Kullanma İzin Belgesi düzenlendi. 14 adet de İfraz – Tevhit ve Yola Terk işlemi yapıldı. 12 adet Cins Tahsisi işlemi gerçekleştirildi. 2 adet yanan yıkılan ruhsatı düzenlendi. 1 adet de Bimer Başvurusu incelenerek sonuçlandırıldı” ifadelerini kullandı.

 

 Haber / Ahmet KARDEŞ