Üzerimize düşeni yapmaya hazırız

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva'yı makamında ağırladı. Ziyarette konuşan Süleyman Kozuva, â?

GÜNDEM 7.12.2016 19:44:00 0
Üzerimize düşeni yapmaya hazırız

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Nazik ziyareti dolayısıyla Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’ya teşekkür eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daha sonra Büyükşehir Belediyesi’nce il genelinde yapılan çalışmalar hakkında Kozuva’ya bilgi verdi. Ziyarette ayrıca Büyükşehir Belediyesi ile Trakya’da bulunan Ticaret ve Sanayi Odaları işbirliği kapsamında yapılması planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

 

SAMİMİ BİR ŞEKİLDE KARŞILANDIK

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a misafirperverliği nedeniyle teşekkür eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Burada çok samimi bir şekilde karşılandık. İlginiz için çok teşekkür ederiz” dedi. Kozuva daha sonra Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak belediyelerin yürüttüğü çalışmalarda üzerlerine düşen her türlü görevi yapmaya hazır olduklarını sözlerine ekledi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ