Müfettiş ilgiyle izlendi

Türkiye'nin usta tiyatrocularından Haldun Dormen'in kaleme alıp sahnelediği "Müfettiş" adlı tiyatroyu oyunu, Tekirdağlı tiyatroseverler için sahnelendi. Oyun büyük bir beğeniyle izlendi.

GÜNDEM 7.12.2016 19:41:00 0
Müfettiş ilgiyle izlendi

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yılmaz İçöz Sahnesinde sergilenen tiyatro oyununu izleyenler arasında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Süleymanpaşa Belediyesi birim amirleri ile yüzlerce tiyatrosever yer aldı. Haldun Dormen'in kaleme alıp sahnelediği "Müfettiş" adlı tiyatroyunda, asırlardır bürokraside bitmeyen yozlaşmış karanlık ilişkiler, sahtekârlıklar ve insanların riyakârlığı, dönemin sosyal ve toplumsal konularının içinde, çok iyi bir mizah üslubuyla izleyicilere anlatıldı.

 

KEYİFLİ BİR KABARE GÖSTERİSİYDİ

 

Oyun sonunda kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Usta tiyatrocu ünlü sanatçı Haldun Dormen ve başarılı ekibini Tekirdağ'da ağırlamaktan dolayı mutluluk içerisindeyiz. Bu vesile ile Tekirdağ halkına keyifli bir kabare gösterisi sunan Haldun Dormen ve inanılmaz ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi ve Haldun Dormen’e çiçek takdim etti. Tekirdağ’da olmaktan ve burada sahne almaktan dolayı çok mutlu olduğunu kaydeden Haldun Dormen ise bir başka tiyatro oyununda Tekirdağlılarla buluşmayı temenni etti.

 

Marmara Haber