Bu ne rahatlık!

Çerkezköy'de bir lokantaya giren hırsızlık şüphelisi, işletmenin kasasında bulunan bozuk paralar içerisinden 1 TL'leri çalarak kayıplara karıştı. Güvenlik kamerasına yansıyan hırsı

GÜNDEM 6.12.2016 21:48:00 0
Bu ne rahatlık!

HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADI

 

Olay geçtiğimiz gün saat 12.00 sularında Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Cambazlar Sokak üzerinde faaliyet gösteren Gönlübol Lokantası’nda meydana geldi. İddiaya göre kazan dairesinden işletmeye girmeyi başaran şüpheli, lokantanın mutfak kısmında bir süre keşif yaptı. Daha sonra bir üst kata çıkan şüpheli kasaya geçti. Kasada koltuğa oturduktan sonra etrafı kurcalayan şüpheli çekmeceleri tek tek kontrol etti. Paraların bulunduğu çekmeceyi açan şüpheli, çekmecede yalnızca madeni paraların bulunduğunu görünce hayal kırıklığına uğradı.

 

BAKIR KAPLARI DA ÇALDI

 

Madeni paralar içerisinden 1 TL’leri seçen şüpheli, diğer madeni paraları çalma tenezzülünde bulunmadı. Bir süre oturduğu koltukta keyif süren şüpheli daha sonra tekrar lokantanın mutfak bölümüne geçti. Cep telefonu ışığıyla mutfakta çalmaya değer bir şeyler arayan şüpheli, 12 adet bakır kabı da yanında getirdiği çuvala koyarak kazan dairesinden çıkıp kayıplara karıştı. Ertesi sabah iş yerine gelen işletme sahibi Arif Kandemir, şüpheliyi tanıdığını öne sürerek “Şahıs sürekli buralarda dolanıyor ve birkaç kez görmüştüm. Bizleri şaşırtan nokta kasadaki bozuk paralardan sadece 1 TL’leri çalması oldu. Diğer bozuk paralara dokunmamış” ifadelerini kullandı.

 

Dükkanının soyulmasının ardından işletme sahibi Arif Kandemir durumu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bildirdi. Olay yerine gelen polis, güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

Haber / Gökhan TEKER