Kaymakam Kubilay'a teşekkür plaketi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ile birlikte İstanbul Sultanbeyli'ye atanan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı makamında ziyaret etti. Aka

GÜNDEM 6.12.2016 21:47:00 0
Kaymakam Kubilay

“ÇERKEZKÖY’DE GÖREV YAPMAK AYRICALIKTI”

 

Kaymakam Metin Kubilay ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, ziyaretlerinden ve anlamlı plaketlerinden dolayı Vahap Akay ve Sayın Murat Ogan’a teşekkür etti ve  “Her zaman mülki amiri olmaktan büyük gurur duyduğum Çerkezköy için birçok başarılı projeye, tüm kurum ve kuruluşlar ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak imza attık. Çerkezköy’de görev yapmak bir ayrıcalıktır.” dedi.   

 

YENİ GÖREV YERİNDE BAŞARI DİLEDİLER

 

Belediye Başkanı Vahap Akay, takdim ettiği plakette “Çerkezköy ilçemize vermiş olduğunuz değerli emek ve katkılarınızdan dolayı teşekkür eder, yeni görev yerinizde başarılarınızın devamını dilerim.” İfadelerine yer verirken, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan plakette “ Çerkezköy ilçemizde görev yapmış olduğunuz süre boyunca, Polis Teşkilatımızın sürekli yanında ve destekçisi olmanızdan dolayı teşkilatım adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Tüm personelim adına yeni görev yerinizin hayırlı olması temennisiyle ailenizle beraber başarı, sağlık ve mutluluklar temenni ederiz.” İfadelerine yer verdi.

 

Haber / Selin ÇALIŞKAN